Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2021.02.26. 11:42
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Fő pályánk átdolgozva, ratrakolva, igazi gleccser érzés!

Azért nem mindent bír ki mini gleccserünk, tegnap délután már látni lehetett a fő pályán, a foltosodás előjeleit, így ma reggel, hozzá kellett nyúlni a hótartalékokhoz. A teljes felületet érintette a tolólapos gépi munka, majd a darálás elsimítás, már gyorsan megvolt. Ma is Szivák Úr húzta az első íveket, kurjongatását az érkező gyerekcsoport zsivaja tudta csak elnyomni, egyszerre élettel teltek meg a pályák. Ma még ez a napos, igazi tavaszi érzés van, csakúgy mint az Alpokban március végén, vagy a gleccsereken májusban.

Ma is 9-19-ig vagyunk nyitva, a felújított, hibátlan fő pályánkkal (1/A), és a már fogyóban lévő, de még sízhető 2/A és bébi pályával. Működik minden szolgáltatásunk, sí és sb iskola (bejelentkezés +36303905972), kölcsönző, és a külső kiadó ablakos büfénk is. Kedvezményes hétközi árak, ingyenes bébi pálya és 3+1 jegy akció, érdemes még munka után is kilátogatni hozzánk, hangulatos esti sízésünkre. A beltereken szájmaszk, kültéren 1,5 m-es távolságtartás kötelező, sorállásnál legalább csősál legyen!

Holnap itt a hidegfront, sajnos nagy lehűlést nem hoz, de az olvadás csökkenni fog. Biztosan kevesen lesznek a hét végén nálunk, bátran lehet tervezni hozzánk, de csak vasárnap délutánig, mert a jövő héten már nem leszünk nyitva, átadjuk a terepet a tavaszi olvadásnak.
Amennyiben a tél mégis meggondolná magát, nem azonnal pakolunk el, megnézzük addig, a még nyitva tartó magyar pályákat, és ezt javasoljuk sportbarátainknak is.

Várunk mindenkit, szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
p20210226-103738-1000.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.