Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2022.02.01. 08:00
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Friss hó, és még éjjel is jön, pályák ratrakolva!

Este intenzív hózápor volt nálunk, melynek maradéka a felső meredek részen még látszik, és ma éjjel is érkezik havazás hozzánk, szerencsés esetben akár 3-5 cm. Mivel a hóágyúzáshoz éjjelente nincsen elegendő hideg, így minden mm-nek nagyon örülünk, nem mellesleg szép fehér ruhába öltözteti végre, gleccserünk csodás környezetét is. Éjjel még a bébi pályát is sikerült ratrakolni, így ma is kiváló pályákkal várjuk a hozzánk érkezőket. Még este is kiválóak pályáink, mert napközben csekély a látogatottság, érdemes a hangulatos esti sízésünkre benevezni, minden nap 21 óráig vagyunk nyitva, a fővárostól alig egy órányira.

Ma is 9-21-ig leszünk, az 1/A, 2/A és bébi pályákkal, valamint 4 db felvonóval. Működik a büfé a melegedővel, a kölcsönző, és előzetes jelentkezéssel a síiskolánk is (+36303905972). Beltereken szájmaszk, kint 1,5 m-es távolságtartás kötelező.

Fő pályáink hava kitart a hét végéig, bátran lehet tervezni hozzánk. Holnap kis meglepetés is vár a hozzánk érkezőkre, amennyiben elegendő hó esik éjjel, megnyitjuk napközben a 3/A pályát, a tányéros lifttel. Figyeljétek friss híreinket!

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
varho.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.