Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2022.02.04. 08:35
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Sorállás mentes üzemelés, a gleccser 22 óráig nyitva!

Tegnap egész nap fagypont alatt volt a harmatpont, így a kásásodás helyett, a szemcsés sóhoz hasonló felső réteget mozgatták a síelők, boardosok, alatta végig kemény réteg volt, azaz egyáltalán nem olvadt mini gleccserünk. Már este ratrakoltuk a pályákat, így ma tartósabb lesz a felső, darált réteg, nem lesz olvasztó szél, és a naposabb idő csak a teraszokon érződik majd, azaz a pályákon tél, a teraszon tavasz, mi kell még!? Egy jó ár! Hétközi, kedvezményes árak, ráadásul 3+1 akció, és 22 óráig nyitva, hangulatos esti sízéssel. Most már tényleg ne otthon szunnyadjatok, vagy a munkahelyen robotoljatok, és vágyakozva nézegessétek kameráinkat, az a valóság, amit meg kell tapasztalni mindenkinek. Ráadásul gleccserünk gyönyörű visegrádi panorámával rendelkezik, és különleges kisugárzása van a helynek, ami önmagában elég a feltöltődéshez, hát még egy kis téli mozgással társítva!

Ma tehát már 9-22-ig leszünk, az 1/A, 2/A és bébi pályákkal, valamint 4 db felvonóval. Működik a büfé a melegedővel, a kölcsönző, és előzetes jelentkezéssel a síiskolánk is (+36303905972). Lehet már jelentkezni a hét végi csoportos tanfolyamokra, van még egy-két szabad hely. Beltereken szájmaszk, kint 1,5 m-es távolságtartás kötelező.

A hét végén még biztosan probléma mentes üzemelésünk, bátran lehet tervezni hozzánk, alapvetően napos idő lesz némi felhősödéssel, éjszakánként faggyal. A jövő hét elején még folytatódik a kicsit enyhébb időjárás, de hamarosan beköszönt az igazi tél, a statisztika is ezt támogatja! Kicsit irigykedve nézem az Amerikában tomboló telet, mi az orosz-szibériai hidegre alapozhatunk, ami jön, ha jönnie kell, szerencsére ezt még nem mi irányítjuk.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
p20220203-202224-4000.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.