Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2022.02.06. 08:18
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Napos idő, kevés széllel, ma sem lesznek sokan nálunk!

Tegnap már napnyugtakor érezhetően csökkent a hőmérséklet, és gyorsult a pálya, így záráskor tudtunk ratrakolni, szépen kiegyengettük a pályák felületét, ami az éjszakai fagynak köszönhetően jól rögzült a vastag alapréteghez, így ma is kiváló pályákkal indul a nap. Aki a keményebb pályát szereti az korán érkezzen, később kásásodik a felület, csakúgy mint az Alpokban tavasszal, és mindehhez napos idő társul. Érdemes még az esti, kevésbé látogatott, időszakot is kihasználni, ráadásul 17 órától kedvezményes árak és 3+1 akció van érvényben, próbáljátok ki hangulatos esti sízésünket is.

Ma tehát 9-21-ig leszünk, az 1/A, 2/A és bébi pályákkal, valamint 4 db felvonóval. 17 órától már kedvezményes árak, és 3+1 akció. Működik a büfé a melegedővel, a kölcsönző, és előzetes jelentkezéssel a síiskolánk is (+36303905972). Vannak még szabad időpontok a hét végére. Beltereken szájmaszk, kint 1,5 m-es távolságtartás kötelező.

A hét végén tehát még biztos üzemelésünk, holnap reggel esőt jeleznek hozzánk, a további nyitva tartásról reggel döntünk, az akkori állapotoknak megfelelően. Nem kizárt egy átmeneti bezárás sem, figyeljétek friss híreinket. Addig is kedves sporttársak, használjátok ki a meglévő lehetőséget, ma még ideális körülményekkel vár Magyarország egyetlen gleccser síterepe, mely elnevezés nem egy marketing fogás, hanem kedves vendégeink becézgetése, és egyben elismerése, mert ezt a helyi emberek szorgos munkával alkották.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
p20220205-222448-1000.jpg
p20220205-222450-4000.jpg
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.