Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Gutbrod Rezső
152 élménybeszámolót írt
152
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2008.02.17. 08:15
Síbarátok ébresztő itt a tél Visegrádon!

Rengeteg jó minőségű havat tudtunk gyártani az éjjel így optimális pályaviszonyokkal napsütéssel várunk minden régi és új sízőtársat a gyönyörű Visegrádi Nagyvillám sípályán. Működik a kölcsönző a síiskola és természetesen forralt borral a büfé is.
A pálya folyamatosan nyitva lesz a jövő héten is. Minden erőnkkel arra koncentrálunk, hogy a hóvastagság növelésével minél tovább lehessen síelni Visegrádon.
Az előrejelzett melegedés ellenére a hó hétvégéig biztosan ki fog tartani, így végre lehet előre tervezni a látogatást. Egy kis tavaszias időben síelés még senkinek sem ártott meg!

Kérjük részvételeddel támogasd a pálya hosszútávú létét és fejlesztéseit, mint ahogy Szivák András fanatikus sízőbarátunk írta a sípályával kapcsolatban :
"Mint mondtam, össze kellene fogni. Hogyan? Kemény munkát végezni, ásni kapálni, fát vágni? Dehogy! Csak azt kellene csinálnotok, amit a legjobban szerettek: síelni, síelni, síelni, ha éppen jó a pálya, mint most szombaton volt. Akkor, ahogy én Rezsőt ismerem, 5 éven belül hóágyúzva lesz az egész pálya, a legfelső meredek résszel együtt. "

Üdv! Gutbrod Rezső https://www.visegradsipalya.hu
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.