Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Gutbrod Rezső
152 élménybeszámolót írt
152
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2008.09.21. 23:57
Sziasztok!

Hát ma igazán tökéletes volt a visegrádi pálya. A folyamatos esőzések hatására olyan puha volt a felső földréteg, hogy a síbotot egyszerűen le lehetett szúrni a földbe mint télen. Képzelhetitek, hogy milyen kiválóan lehetett ilyen talajon íveket húzni. Ahhoz tudnám hasonlítani a pályát, mint mikor télen a Ratrakolt alapra esik 5-10 cm friss hó és minden kanyarodást élvezel. A törzsgárda Kristóffal kiegészülve szinte haza sem akart menni. Szivák András szinte könnyes szemmel búcsúzott, neki valamivel korábban el kellett menni, Tibi meg a végén már a nagy ugratón kockáztatta életét, ma egész nap "bombastabil" maradt és mindehhez folyamatosan vigyorgott. Robi a fia, aki hozta a formáját menetenként 40 karcolt kanyarral, a végén már kezdett aggódni apjáért. Mi maradék meg egy eséssel fejeztük be a napot, de ez inkább már a kondíció és koncentráció hiányának volt köszönhető, addig minden percét élveztük a lesiklásnak. Az esés mindig intő jel, ilyenkor érdemes a tempót visszafogni. Kristóf viszont, aki gyerekkorában állt utoljára gyepsín, fokozatos javulás és a hozzá tartozó esések után egyre biztosabban állt a lábán és a végén már szinte abba sem akarta hagyni az ívek karcolását.

Hát szép és jó volt ez a mai nap, a kilátás gyönyörű volt, a hőmérséklet pont ideális egy kis mozgáshoz, sajnálhatja aki kihagyta. Olyan az érzésem, mint egy kiváló síelős havas nap után. Remélem a többiek is beszámolnak majd a mai élményeikről, nehogy csak reklámfogásnak tűnjön az egész.

Üdv! Várunk mindenkit egyelőre hétvégente szombaton 17 órától már pályavilágítással 20 óráig, illetve vasárnap délután 3-tól este 7-ig.

Készüljünk gyepsízéssel együtt a télre!

Nagyvillám Gyepsí Csapat https://www.visegradsipalya.hu
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.