Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Gutbrod Rezső
152 élménybeszámolót írt
152
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2008.11.06. 01:25
Kedves Sí és Snowboardos Barátaink!

Továbbra is nagy sikerrel, és változatos intenzitással zajlanak a hétvégi gyepsís felkészülések a hamarosan következő téli szezonra.

Elmúlt szombaton csak egy vendégünk volt (az állandó gyepsís csapatból), vasárnap (valószínű a jó időre is tekintettel) viszont szép számmal próbálkoztak elsajátítani a gyepsízés tudományát, sokan mindennemű sítudás nélkül. Olvashatjátok is Szivák András hozzászólását a https://www.visegradsipalya.hu fórumán, aki hősiesen állta a nagy rohamot. Sajnos én külföldön voltam, így nem tudtam neki besegíteni. Aki esetleg szeretne kevesebb ember társaságában próbálkozni, annak bátran ajánlhatom a kissé rosszabb időjárású napokat is, (mint pl. az elmúlt szombat) mert a gyepsízés élménye ilyen körülmények között is csorbítatlan, és ahogy Sz. András is mondja a legnagyobb nyereség ilyenkor kimozdulni.

Most hétvégén a Hó Show-ra tekintettel csak vasárnap leszünk nyitva 14-17 óráig, de következő hétvégén már leszek (akár oktatással is) szombaton és vasárnap (15, 16.) is, 13-17 óráig. Gyepsízéssel kapcsolatos információk, képek, videók a honlapon illetve a sielok.hu-n a fórumban/minden egyéb síelőket érdeklő téma/gyepsí, ill. fórum/magyarország/visegrád topikokban olvashatók.

Aki kilátogat a hétvégi Hó Showra, nézzen be hozzánk a Magyar Síszövetséggel és a Síakadémiával közös standunkra, ahol több magyar pályát is megismerhettek.

Mindenkinek jó télvárást, aki aktívabban szeretne készülni azt várjuk a hétvégi gyepsí edzéseken! Már izzítjuk a hóágyúkat, remélem december elejére itt a hideg is és indulhat az igazi síszezon.

Üdv! Gutbrod Rezső Nagyvillám Sípálya Visegrád,
https://www.visegradsipalya.hu mobil: 20/9590213
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.