Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Gutbrod Rezső
152 élménybeszámolót írt
152
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2009.01.22. 20:39
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Ma reggel a folyamatos esőzések miatt be kellett zárni a pályát. Az eső a délután folyamán elállt, de a pályából jelenleg még folyik a víz (a hó alatt összefüggő vízfolyás van), meg kell várni amíg a gép súlya nem szívja fel a felső rétegbe a vizet, illetve amíg megfagy a víz, és akkor lehet a géppel eligazítani a felületet. Jelenleg még összefüggő a hóréteg, kis igazítással van remény az újraindításra. A dilemmát a pénteki és szombati eső előrejelzés okozza, ami talán a szombat éjszaka folyamán már havazás és hideg lesz, ugyanis addig nem szabadna a jelenlegi pályafelületet géppel megbontani annak beázása miatt. A pálya felülete jelenleg elég kemény, a vastag hóréteg hűtő képessége miatt.

Holnap reggel újra átgondoljuk a friss időjárás jelentés és a meglevő hóviszonyok ismeretében a pályanyitás időpontját. Látok esélyt arra, hogy ratrakolás nélkül, csak kézi hópótlás után péntek este megnyissuk újra a pályát.

Figyeljétek a honlapot (https://www.visegradsipalya.hu), illetve hírlevélben is küldünk értesítést a listán szereplőknek és az újonnan feliratkozóknak! Mindent megteszünk a további működés érdekében!

Üdv! Nagyvillám Sípálya Visegrád G.Rezső
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.