Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
esslegg
97 élménybeszámolót írt
97
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2010.01.18. 00:19
Hétvégén, kb. 20 év után újra, sikerült magyar pályán síelnem - és egyszerre mindjárt kettőn. Pénteken Eplényben (erről bővebben a másik topikban), vasárnap pedig itt Visegrádon, az apropó pedig a nagyobbik, 4 éves gyermek síelős pályafutásának elindítása (pontosabban kiteljesítése, mert tavaly 1-2 napon 1-2 órát már állt lécen).
Az eplényi élmények után a gyereket nem nagyon kellett győzködni, hogy menjünk megint síelni :-) Mi is vasárnap délután, kb. 1/4 3-ra értünk ki: parkolási lehetőség a pálya mellett, már síelők létszáma jól eloszlott a pályákon és a lifteken, utóbbiaknál a hétvége ellenére tényleg 0 sorbanállás.
Elsőre a bébi pálya itt is megfelelt a célunknak, aztán kipróbáltuk a "közepes" és a "nagy pályát" is - néhány kisebb jégfolt és kopás kivételével ezek is jók voltak.
Úgy látom, tanulás / gyerektanítás szempontjából az itteni pályák jól (jobban) "egymásra épülnek"...e tekintetben (de akár technikát gyakorolni vagy csak néhány órát mozogni) kellemes, jó hely, a Budapesttől való távolságában pedig verhetetlen.
A délutáni bérletünkkel belecsúsztunk a sötétedésbe is: világítással is korrektül használhatóak - és még hangulatosabbak - voltak a pályák.
A büfében a sültkrumplira 40 percet kellett volna várni, ezt kihagytuk, ellenben a frissen sütött, még meleg pogácsa gyorsan elpusztításra került.
Reméljük, hogy marad a tél, és akkor biztos jövünk még ide a következő hetekben.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.