Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2010.01.18. 10:13
Kedves sí és snowboardos barátaink!

A jó hír széria szerencsére folytatódik! Jelenleg is havazik, úgyhogy a mai nap már a környezetre sem lehet panasz, szép fehérbe öltözött a táj is.

A pálya ratrakolása még éjszaka megtörtént, most kb 5 cm friss hóréteg van rajta, ami még semmiképpen nem zavaró. Az elsőnek érkezők megnézhetik, milyen íveket tudnak húzni. A szerpentin úton friss hó van, a hókotrást nem csináltuk meg, mert azzal csak csúszósabb lett volna az út. Téli gumival jól járható, aki esetleg bizonytalan lenne, annak ajánljuk a város központjából induló fellegvári megközelítést, ami nem olyan meredek és az emelkedős része sózva van. A tetőponton (Silvanus, bobpálya ker.)egyenesen tovább lefelé még 1,5 km a pálya.

Mai nap extra kedvezménnyel lehet nálunk síelni, az esti sízés pl. felnőtt 2000 Ft, gyerek 1600 Ft. Nyitva természetesen a kölcsönző, melegedő és a büfé is, valamint sí és snowboard oktatásra is lehet jelentkezni.

Várunk mindenkit szeretettel a hét minden napján reggel 9-től este 9-ig (pé, szo 22-ig) kedvezményes hétköznapi árainkkal.

Szali, egyébként a B (ez volt tavaly a C) a gyorsabb, a C az új felvonónk tényleg picit lassabb.

Kedves esslegg! Örülünk, hogy meg voltatok elégedve többé kevésbé a pályával és a kiszolgálással, mindig van min javítani és igyekszünk is.
Mil pedig már beépített emberünknek látszik, olyan jókat ír rólunk, köszönjük, ígérjük nem fogjuk elbízni magunkat.

Egyébként kis pálya lévén, nem tudjuk és nem is akarjuk olyan intenzíven reklámozni magunkat, mint a nagyok, a mi elvünk a pontos és jó tájékoztatás (webkam, honlap stb), az elégedetten távozó vendégeknél nem kell jobb reklám, reméljük tovább adják a hírt másoknak is. Sokaktól hallom síoktatóként, hogy azt sem tudják, hogy Visegrádon létezik sípálya. Erről csak annyit, hogy mára már "internetes világunkban" nem jelenthet gondot, hogy valaki ránk akadjon ismeretlenül is, persze némi aktivitásra azért szükség van.

Mégegyszer, várunk minden kedves új és régi barátunkat szeretettel. Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.