Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Olaszország
Tarvisio
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Haus Im Hochtal - 3 modern 4 fős apartman Karintiában
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bata Gábor
2 élménybeszámolót írt
2
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Tarvisio
2005.01.19. 10:55
A http://www.promotur.org/?id=80 oldalon találtam egy sítérképet, bár használhatónak azért megkötésekkel nevezném... (Baromi pici, az oldalon nem nagyítható/zoomolható és kizárólag olaszul van.) Aktuálisnak aktuális lehet, amennyiben a új 16-os piros pálya már létezik - a régi Lussari kabinos felvonó egy szakasza felújítva, "szigetüzemben" -, de "aperta" szerepel mellette. A pálya részletezésénél pedig befeketedik :) (nera), és azt mondja, hogy "nuova pista per gare e allenamenti in quota", amiből én csak annyit értek, hogy Új Pista. :)

Tarvisio egyébként elérhető sícélpont (időben, térben és árban...), a pályák messzemenőkig gondozottak, számomra teljesen kielégítőek :), a "tömegvonzás" pedig mérsékelt. Hétvégeken - ahogy kérdezted is - kicsit többen vannak (iskolák stb.) de ez ugye legfeljebb két nap egy turnusban, ki lehet bírni. Még a lenti pályákon is alig van sorállás, a Florianca gerincen szinte örül az ember, ha nem érzi magát teljesen egyedül. :) Ennek egy hátránya van, hogy lejönni csak fekete pályán lehet, mert a kétüléses felvonó évek óta nem működik, amin le is lehetett jönni, a négyüléses buborékos meg valami ok miatt csak felfelé szállít utasokat, valahogy úgy, mint a "Stairway to Heaven"... Lussari - a "kolostor pálya" - kicsit forgalmasabb, de elfér a nép, olyan széles, mint a felvonulási tér, a felvonó meg elég nagy kapacitású, hogy ne kelljen várakozni.

Sella Nevea-n egyszer voltam, öt éve. Sajnos elég rossz idő volt, ráadásul valami verseny/edzés miatt a pálya egyik ága teljesen, a másik fél "nyomon" le volt zárva, így arról nem maradtak olyan kedvező emlékeim. Kétségtelen, hogy magasabban van, bár én eddig Tarvisioban is csak jó hóviszonyok közepette voltam (pl. tavaly és tavalyelőtt is), de ahogy hallom, a pályakarbantartásnak köszönhetőn még akkor is lehet síelni ott is, mikor az erdőben már érik a szamóca. :)
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.