Menü ≡

Melyik lécet válasszam?

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Melyik lécet válasszam?
Üzenet szövege
Feladó:  endre77
Dátum: 2021.01.01. 15:31
(Üzenetazonosító: 210563)
endre77 Hozzászólások: 94
Regisztrált: 2020.04.11.
BEMUTATKOZÁS

Szia!

Hat az adatok amit leirtal kicsit hezagosak,Head world cup..annyi van belole melyik tipus es milyen hosszu??Van belole FIS aztan meg mezei..aztan slalom gs..vagy mi??Fontos a pontos tipusa../a hossza sulya radiusza adja meg a lenyeget!/Minel nehezebb annal feszesebb minel keskenyebb kozepen a csizma alatt..annal jobb a jo sielonek!!S annal roszabb a nem jo sielonek!!

A Volkl szinten Rtm...mi 8.0..vagy 81-es...??

Ez olyan minthA mondod Trek bicklije van???melyik utcai verseny mountain bike..s azonbelul is melyik tipus...szoval ezek fontos adatok.

En ugy gondolom a leirtakbol..Mivel a fiad konyebb sulyu s nincsmeg a megfelelo technikalya egy versenylecet kell tudni sielni mert anelkul borzaszto vele menni!!valoszinu neki is meg neked is jobban fekszik egy kicsit szelsebb talp alatti lec 78-80mm.es egy viszonylag konyebb sulyu lec /ami puhabb jobban hajlik/..konyebb vele szepen elvezetesen menni!

Valahogy rateszed a sulyt a kulso lecre valahogy elere allitod kicsit es mar iven megy..ez akemeny versenylec felekkel nem mukodik..az egyenesen akar menni ha csak nem tudod ugy es akkor odatenni ahogy kell!!Akkor szenzacios amugy szenvedes!!

Ha megirod a pontos tipust megmondom melyik milyen elonyokkel hatranyokkal jar??
Előzmény: (HM76 210555)

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »