Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Eplény Síaréna
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Szépalma Hotel - különleges, vidéki hangulatú szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Skyman
158 élménybeszámolót írt
158
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Eplény Síaréna
2011.02.23. 23:21
A pálya 2006 óta nagyon sokat változott, fejlődött és mára az apróbb kellemetlenségeket is megszüntették, elhárították. Ehhez persze nagyon keményen és kitartóan ostromolni kellett a vezetőséget, de minden oldalról sikerült alátámasztani megvilágítani az álláspontunkat. Végül belátták, változtattak, megérte.

Most már nyugodt szívvel úgy mehet oda az ember, hogy síelni biztosan fog tudni normálisan, élvezhetően (ha étkezni nem is.)

Apróbb hibák, fennakadások előfordulhatnak, de nekünk vendégeknek figyelnünk kell és ha sikerül megfelelő formába csomagolva eljuttatni a vezetőséghez megoldási javaslatainkat, akkor odafigyelnek rá és hamar orvosolni fogják.

(Megértettem, hogy az étel-ital kínálat nyíltan és leplezetlenül a pénzszedést, a lehúzást szolgálja és ezen nem akarnak változtatni, mert a beruházás megtérülését hivatott szolgálni. Nézzük a jó oldalát: Választható és nem kötelezően fizetendő.) Hasonló okokból nem vezetnek be 10 és 20 alkalmas bérleteket, mert időegységenként és személyenként van szükségük bevételre, nem pedig felvonóhasználatonként. Meg van értve.
Előzmény: (WéberF 111764)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.