Menü ≡

Eplény Intersport Síaréna síterep leírás szállás cikk galéria videó oktató síiskola értékelés, élménybeszámolók

Szállásakció: Szépalma Hotel - Dologtalan hétköznapok - 3 éjtől
Aki csendesebb pihenésre vágyik, válassza a "dologtalan hétköznapok" elnevezésű csomagot!

- 3, 4 vagy 5 éjszakás pihenés hétköznapokon, egész évben
- elhelyezés a választott szobatípusban
- bőséges svédasztalos reggelik
- egy-egy pohár üdvözlőital
- "Ismerd meg Szépalmát" kirándulós kvízjáték a szálloda környékén
- egy óra bowlingpálya-használat, részvételi lehetőség a Szépalmai Bowling Bajnokságon
- 1 óra biliárdasztal használat
- személyenként egy-egy szépalmás póló emlékül, mellyel még nyerni is lehet
- GPS-es kincskereső kirándulás az erdőben elrejtett ajándékokért
- a wellness-részleg korlátlan használata

A programcsomag ára reggelivel:

3 éjszakára

kétágyas szobában 69.000,- Ft/2 fő/3 éj
kétlégterű kétágyas szobában 75.600,- Ft/2fő/3 éj
lakosztályban 85.300,- Ft/2 fő/3 éj
kiemelt lakosztályaink egyikében 98.200,- Ft/2 fő/3 éj
kastélyban 108.000,- Ft/2 fő/ 3 éj.
Egyágyas elhelyezés: 48.600,- Ft.

Gyermekek elhelyezése szüleik szobájában pótágyon vagy fotelágyon 6 éves kor alatt díjmentes, 6-12 éves korig 19.000,. Ft/gyermek/3 éj, 12 éves kor felett vagy további felnőtt elhelyezése esetén: 34.000,- Ft/fő/3 éj.


4 éjszaka foglalása esetén

kétágyas szobában 86.400,- Ft/2 fő/4 éj
kétlégterű kétágyas szobában 95.000,- Ft/2fő/4 éj
lakosztályban 108.000,- Ft/2 fő/4 éj
kiemelt lakosztályaink egyikében 125.200,- Ft/2 fő/4 éj
kastélyban: 138.000,- Ft/2 fő/4 éj.
Egyágyas elhelyezés: 60.500,- Ft/4 éj.

Gyermekek elhelyezése szüleik szobájában pótágyon vagy fotelágyon 6 éves kor alatt díjmentes, 6-12 éves kor között 24.000,- Ft/gyermek/ 4 éj, 12 évnél idősebb gyermek vagy további felnőtt esetén: 44.000,- Ft/fő/ 4 éj.


5 éjszaka foglalása esetén

kétágyas szobában 103.600,- Ft/2 fő/5 éj
kétlégterű kétágyas szobában 114.500,- Ft/2fő/5 éj
lakosztályban 130.500,- Ft/2 fő/5 éj
kiemelt lakosztályaink egyikében 152.000,- Ft/2 fő/5 éj
kastélyban: 168.500,- Ft/2 fő/5 éj. Egyágyas elhelyezés: 72.300,- Ft/5 éj.

Gyermekek elhelyezése szüleik szobájában pótágyon vagy fotelágyon 6 éves kor alatt díjmentes, 6-12 éves kor között 29.000,- Ft/gyermek/ 5 éj, 12 évnél idősebb gyermek vagy további felnőtt esetén: 54.000,- Ft/fő/ 5 éj.
Az árak tartalmazzák az ÁFA-t, de nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek összege 400,- Ft/fő/éj.

A csomag mellé igényelhető félpanziós ellátás 5.200,- Ft/fő/alkalom áron. (Gyermek 6 éves kor alatt ingyenes, 6-12 éves korig féláron.) A vacsorát a szálloda telítettségének függvényében háromfogásos menüajánlat, vagy svédasztalos formában kínáljuk vendégeinknek.

Érvényes: egész évben, minimum 3 éjszakás foglalás esetén
Kivéve: kiemelt és ünnepi időszakokban!
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Eplény Intersport Síaréna
Üzenet szövege
Feladó:  osigezaFérfiHaladó síelő
Dátum: 2021.01.19. 20:43
(Üzenetazonosító: 210999)
osigeza Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2021.01.19.

Sziasztok!

Nem szoktam kommentelgetni, de a mai tapasztalatomat szeretném megosztani mindenkivel. Sajnos én is ugyan azt tapasztaltam ma Eplényben, mint az előttem szólók. Érthetetlen számomra ez az egész és rettentően elszomorít, mert eddig szerettem ezt a helyet.

Mai tapasztalat:
Reggel 8:50-re értem az Eplény táblához, ahol már tömött sorban araszoltak az autók.
9:45 köröl parkoltam le a felső parkolóban.
kb. 10 körül álltam be a végtelennek tűnő sorba, hogy felszálljak a buszra. A helyzetre való tekintettel természetesen maszkban várakoztam. Kb. az emberek 10 %-án volt maszk, arról nem is beszélve, hogy olyan közel volt mindenki mindenkihez, hogy meg tudtuk volna számolni egymás hajszálait, lett volna rá időnk is. A parkoló és a pálya között először 2, majd 4 busz közlekedett. Egy szimpatikus úr tájékoztatta a szép számban összegyűlt sportolni vágyó közönséget, hogy a Kék bejárat ugyan hivatalosan nincs nyitva, de aki szeretne, elgyalogolhat odáig, jegy nélkül felmehet a kétülésessel, majd lecsúszhat és vehet jegyet. Szuper, gondoltam, de mivel lécet béreltem magamnak, így megkérdeztem, hogy azt is át tudom venni annál a bejáratnál? Természetesen, jött a válasz. Vidáman, sokad magammal, elindultunk, hogy végre elkezdődhessen a nap, amiért jöttünk. Nem volt rövid, de ki lehetett bírni. Megérkeztem és vidáman széles mosollyal az arcomon mentem oda az egyik kislányhoz, hogy akkor jöttem a lécért. Ő ugyan ilyen széles mosollyal közölte, hogy akkor bizony rossz helyen vagyok, ott van az a szimpatikus ösvény, az elvezet a jó helyre, csak 5 perc. Hogy mi van? De nekem azt mondták, hogy itt is kapok lécet!? Hát, akkor tévedtek, bocsi. Itt már eszembe jutott néhány válogatott becsmérlő szó, de gondoltam nem Ő tehet róla, így udvariasan megköszöntem a tájékoztatást és elindultam a cél irányába. Nem 5 perc volt, de egye fene, sportolni jöttem. :)

A léc átvétele gyorsan ment, pikk-pakk be is állították. Akkor irány a pénztár. Na igen, a pénztár, a végtelen sorral. Némi várakozás után ketté osztották a tömeget, előre megváltott jegyes sor és helyben vásárlás. kb. 20 perc alatt meg is kaptam a kártyát. Itt fontos megjegyeznem, hogy napi jegyet vettem, amit 11 köröl sikerült bérletre váltanom. Oké, most már aztán tényleg jöhet a csúszás. Persze, miután kivártam a 20-25 percet a felvonó előtt és még kb. 10, amíg felérek. De fent vagyok, ez a lényeg, gondoltam, és indultam. Na de merre, A1 vagy A7? Az A7-en van valami esemény, de hát nem is volt a honlapon mára semmi. Na mindegy, akkor A1, gyerünk. A pálya a felső részen teljesen oké volt, lent már 11 körül is buckás, de annyi baj legyen. A csúszás jó volt, de nyilván nem túl hosszú. És itt minden megint kezdődött elölről. A pályák is megteltek, kellett kerülgetni rendesen az embereket. Egyre jobban ment el a kedvem az egésztől, semmi élvezet nem volt a csúszásban. 12 után kicsivel észrevettem, hogy vége a síversenynek, szóval uzsgyi át az A7-re. Nem volt túl jó ötlet. Itt még több ember volt mint a másik oldalon és a pálya kritikán aluli a felső részen. Szóval itt jött el az a pont, hogy lecsúsztam, lecsatoltam, visszavittem a lécet, felszálltam a buszra, beültem a kocsiba és elhúztam a csíkot. Kb. 13:30-kor jöttem ki a parkolóból. Nem tudom hova tenni ezt az egészet, valahogy a mai teljesítmény az üzemeltetők részéről szinte a nullával egyenlő. Kapkodás, informálás teljes hiánya, félretájékoztatás és minden, amit el lehet rontani, azt itt megvolt.

Összegezve, nagyon szomorú volt ez a mai nap, pedig minden adott lett volna ahhoz, hogy szuper legyen. Remélem, hogy ez csak egy kisiklás volt és holnaptól minden más lesz. Nekem azt hiszem ez a mai hosszú időre elvette a kedvem Eplénytől. :(

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »