Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Eplény Síaréna
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Szarvaskút - Bakony: Az eplényi sípályához legközelebb eső wellness szálloda
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
osigeza
2 élménybeszámolót írt
2
3 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Eplény Síaréna
2021.01.19. 20:43
Sziasztok!

Nem szoktam kommentelgetni, de a mai tapasztalatomat szeretném megosztani mindenkivel. Sajnos én is ugyan azt tapasztaltam ma Eplényben, mint az előttem szólók. Érthetetlen számomra ez az egész és rettentően elszomorít, mert eddig szerettem ezt a helyet.

Mai tapasztalat:
Reggel 8:50-re értem az Eplény táblához, ahol már tömött sorban araszoltak az autók.
9:45 köröl parkoltam le a felső parkolóban.
kb. 10 körül álltam be a végtelennek tűnő sorba, hogy felszálljak a buszra. A helyzetre való tekintettel természetesen maszkban várakoztam. Kb. az emberek 10 %-án volt maszk, arról nem is beszélve, hogy olyan közel volt mindenki mindenkihez, hogy meg tudtuk volna számolni egymás hajszálait, lett volna rá időnk is. A parkoló és a pálya között először 2, majd 4 busz közlekedett. Egy szimpatikus úr tájékoztatta a szép számban összegyűlt sportolni vágyó közönséget, hogy a Kék bejárat ugyan hivatalosan nincs nyitva, de aki szeretne, elgyalogolhat odáig, jegy nélkül felmehet a kétülésessel, majd lecsúszhat és vehet jegyet. Szuper, gondoltam, de mivel lécet béreltem magamnak, így megkérdeztem, hogy azt is át tudom venni annál a bejáratnál? Természetesen, jött a válasz. Vidáman, sokad magammal, elindultunk, hogy végre elkezdődhessen a nap, amiért jöttünk. Nem volt rövid, de ki lehetett bírni. Megérkeztem és vidáman széles mosollyal az arcomon mentem oda az egyik kislányhoz, hogy akkor jöttem a lécért. Ő ugyan ilyen széles mosollyal közölte, hogy akkor bizony rossz helyen vagyok, ott van az a szimpatikus ösvény, az elvezet a jó helyre, csak 5 perc. Hogy mi van? De nekem azt mondták, hogy itt is kapok lécet!? Hát, akkor tévedtek, bocsi. Itt már eszembe jutott néhány válogatott becsmérlő szó, de gondoltam nem Ő tehet róla, így udvariasan megköszöntem a tájékoztatást és elindultam a cél irányába. Nem 5 perc volt, de egye fene, sportolni jöttem. :)

A léc átvétele gyorsan ment, pikk-pakk be is állították. Akkor irány a pénztár. Na igen, a pénztár, a végtelen sorral. Némi várakozás után ketté osztották a tömeget, előre megváltott jegyes sor és helyben vásárlás. kb. 20 perc alatt meg is kaptam a kártyát. Itt fontos megjegyeznem, hogy napi jegyet vettem, amit 11 köröl sikerült bérletre váltanom. Oké, most már aztán tényleg jöhet a csúszás. Persze, miután kivártam a 20-25 percet a felvonó előtt és még kb. 10, amíg felérek. De fent vagyok, ez a lényeg, gondoltam, és indultam. Na de merre, A1 vagy A7? Az A7-en van valami esemény, de hát nem is volt a honlapon mára semmi. Na mindegy, akkor A1, gyerünk. A pálya a felső részen teljesen oké volt, lent már 11 körül is buckás, de annyi baj legyen. A csúszás jó volt, de nyilván nem túl hosszú. És itt minden megint kezdődött elölről. A pályák is megteltek, kellett kerülgetni rendesen az embereket. Egyre jobban ment el a kedvem az egésztől, semmi élvezet nem volt a csúszásban. 12 után kicsivel észrevettem, hogy vége a síversenynek, szóval uzsgyi át az A7-re. Nem volt túl jó ötlet. Itt még több ember volt mint a másik oldalon és a pálya kritikán aluli a felső részen. Szóval itt jött el az a pont, hogy lecsúsztam, lecsatoltam, visszavittem a lécet, felszálltam a buszra, beültem a kocsiba és elhúztam a csíkot. Kb. 13:30-kor jöttem ki a parkolóból. Nem tudom hova tenni ezt az egészet, valahogy a mai teljesítmény az üzemeltetők részéről szinte a nullával egyenlő. Kapkodás, informálás teljes hiánya, félretájékoztatás és minden, amit el lehet rontani, azt itt megvolt.

Összegezve, nagyon szomorú volt ez a mai nap, pedig minden adott lett volna ahhoz, hogy szuper legyen. Remélem, hogy ez csak egy kisiklás volt és holnaptól minden más lesz. Nekem azt hiszem ez a mai hosszú időre elvette a kedvem Eplénytől. :(
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.