Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Eplény Síaréna
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Szarvaskút - Bakony: Az eplényi sípályához legközelebb eső wellness szálloda
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
k-balint
24 élménybeszámolót írt
24
8 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Eplény Síaréna
2021.03.10. 13:29
Tegnap, március 9-én síeltem egyet Eplényben, és megdöbbentően jól sikerült. 9:20 körül érkeztem, bőven volt hely a lenti parkolóban, a jegypénztárnál sem volt sor, sem pedig utána egész nap: 45 kört síeltem 7 és fél óra alatt, azaz minimum hat órát ültem egy nap felvonón, de inkább többet, ami azért elég durván hangzik, persze még mindig sokkal jobban, mintha ennyit töltöttem volna sorban állva (ahogy korábban lett volna, amikor még tényleg síszezon volt).
Egész nap egyetlen percet sem kellett sorban állni, az esetek 90%-ában egyenesen az üres felvonószékekig csúsztam, összesen háromszor volt olyan a 45-ből, hogy állt előttem valaki, és egyetlen egyszer nem egyedül ültem a négyszemélyesben, tehát covid-szempontjából eléggé rendben volt a dolog :)
Az A1, az A7 és a kettőt összekötő Q3 volt (van) nyitva, és mivel egyrészt egész nap 1 fok körül volt a hőmérséklet a városi 8-cal szemben, másrészt meg alig használta valaki a pályákat, semmivel nem voltak rosszabbak egy téli, de műhavas napnál. Délután ötkor még mindig minimális volt az állagromlás. Sokszor volt olyan, hogy induláskor teljesen üres volt a pálya, de egész nap nem volt olyan pillanat, hogy egy szakaszon 4-5 embernél több lett volna, ráadásul láthatóan rengetegen csak reggelre jöttek, ebédidő körül sokan hazamentek.
Tavasz ide vagy oda, összehasonlíthatatlanul jobb élmény volt, mint a tél első havas napjain, amikor még csak egy pálya volt nyitva, viszont 1500 ember zsúfolódott össze rajtuk.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.