Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Olaszország
Sella Nevea + Bovec Kanin (összekötve)
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Residence Soca
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bödőcs András
4 élménybeszámolót írt
4
22 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sella Nevea + Bovec Kanin (összekötve)
2002.01.02. 14:56
Szia Andrea,

mi tavaly voltunk január közepén sella neveaban. nekünk is tetszett, bár a pályák nem voltak túl változatosak, viszont kevesen voltak, ami nagyon pozitiv volt. gyakran voltunk mi 5en a palyan, persze nem folyamatosan. a hetvege volt huzos, de a felvono valoban jol birta. 2 szakasz volt ahol szinte mindig jeg volt, az egyik kb. a felso harmadanal, itt nem volt ritka az sem hogy megült egy felhő,és nagy jéggöröngyök voltak. és kb az alsó harmad vonalnál(a bazi nagy lejtő előtt), ahol egy éles jobb, majd bal, aztán megint jobbkanyar volt. (persze a piros palyara mondom, akekeknel nem volt ilyen. ill. a piros egyik szakasza nem volt hasznalhato). Mi utazási irodával voltunk, nemtom lehet-e reklámozni, ezért ha akarod megírom magánban az iroda nevét. félpanziós ellátással, ami megfelelő volt. persze sielés után természetesen semmi nem elegendő mennyiségű :-) , de persze ezzel nem mindenki van igy :-). az iroda emberei főztek és tálaltak fel, így vegyes magyarosolaszos etrendünk volt. a panzió nem volt messze a felvonótól sem túlságosan, inkább a meleg vízzel voltak gondok.
Bovec fele ugy tudom nem megy meg, es nem is megy egy darabig palya, hacsak nem alpinsi, de ezt sajnos nem tudom. mikor mi voltunk egy ket alpinos csapat elindult arrafele. melyik fenti felvonokra gondolsz?
ja es megegy, mindig a panzioban isznak a hegyimentok estenkent. igy gyorsan ossze lehet veluk baratkozni, es mindig van egy ket jo szavuk, ill. tippjuk mikor nekiindulsz a palyanak.
üdv
András
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.