Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Sátoraljaújhely
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Hunor Sátoraljaújhely - négycsillagos szálloda a sípályákhoz vezető libegő és bobpálya mellett
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Konrád Leo
128 élménybeszámolót írt
128
7 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sátoraljaújhely
2021.02.03. 09:06
Tegnapi nap nagyon jó volt itt a Magas- hegyen. És ami számomra nagyon fontos, hogy megvolt a téli környezet is. Az erdő fái között néhány cm hó fehérlik. A hideg (fagypont körül) egész nap megmaradt. Nem olvadt. A síelők pont olyan számban látogatták a pályát, ami a jó hangulathoz kell. Tehát tömeg nem alakult ki, de azért volt élet. Egy pálya működik, az 1- es. A kettesen kevés a hó még, így azt nem használta senki sem. Viszont a II. felvonó működik, így a tó melletti pályán tovább lehet csúszni. Ott vannak gyerekek, tanulók is. Csak óvatosan!
Az 1- es pálya melletti gyorsabb és lassabb tárcsások is mentek. A gyorsabb az feljebb visz, onnan kissé nehezebb a lecsúszás, mert kijegesedik a felső pár méter. Tanulóknak óvatosan!
A II.-es nagyfelvonó nyomvonala nem megy végig, csak a fekete pályarészek aljáig. (a felső rész még kaszálva sincs). Innen erdei átkötőn lehet becsúszni az 1.-es pályára (itt is a felső fekete rész nem használatos).
A pálya végig jó és élvezetes volt. Büfé, a szabadba kiadós ablakkal működik. A mellékhelyiség kulturált. Van fertőtlenítő bőven. Melegvíz, stb. A libegős, ölben síléc egy kissé furcsa, de hétköznap és ha nincs mínusz 10 fok, akkor egész hangulatos. Adnak polifoam szivacsot az ülőkére. A személyzet barátságos és kedves. 1000 Ft a kaució, de a számlát meg kell őrizni hozzá. Az egész helynek nagyon jó a hangulata.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.