Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bukósisak használata

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Brockey
209 élménybeszámolót írt
209
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Bukósisak használata
2022.02.03. 23:45
Aki még kételkedne, annak ajánlanám figyelmébe a kb. 2 hete meghalt 37 éves francia színész (Gaspard Ulliel) esetét, vagy a kb. 5-8 éve meghalt cseh 4gyermekes anyukának a halálát, aki egy bajor politikussal ütközött. De volt egy hír egy 5 éves kislányról is, aki a kezdőcsoportban állva halt meg, mert közéjük durrantott egy megállni és fékezni nem tudó ember.
Rengetegen gondolják szerintem azt, hogy "én remekül/biztonságosan/óvatosan stb. síelek, nem lehet baj, nincs szükségem sisakra". Azt nem kalkulálják be, hogy jön egy hülye/béna/kontrollt vesztő síelő, és az ütközés miatt a fej nagyon nagy kockázatnak van kitéve. A fejet még annyi sem védi, mint a kezünket-lábunkat-mellkasunkat-stb.
Mások hülyesége miatt kell főleg a sisak.
Arról nem is beszélve, hogy az én fejemre is hányszor húzták már rá a felvonó elülső korlátját. Csak úgy koppant a sisakom. És estem is már jónéhányszor úgy, hogy lefejeltem a kőkemény pályát.
Az a baj, hogy sokan azt gondolják, hogy "ez énvelem sohasem fog előfordulni". Pedig sajnos bárkivel bármikor előfordulhat.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.