Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Riesneralm
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
giulio
10 élménybeszámolót írt
10
5 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Riesneralm
2021.12.26. 09:29
A tegnapi napon, karácsonyi síelés keretében, kipróbáltuk 3 gyermekkel ( 12, 10, 8 évesek) " Ausztria legjobb gyermekpályáját". Már a megközelítése sem volt egyszerű, lefagyott, tükörjeges utak. A parkoló is jeges volt,sajnos egy idősebb osztrák síelő a kasszáig sem jutott el. Akkorát esett, hogy neki ott befejezödőtt a nap. Az első meglepetés a jegyek vásárlásánál ért, ami a honlapon nem szerepelt, a harmadik gyerek ingyenesen síelhet. Így fizettünk 136,-€-t, plusz 10,-€ az öt kártyadíj , ami visszajár. Nagyon kevesen voltak,de ez az ünnepen kívül, talán az időjárásnak is betudható. Éjszaka esett az eső, ami lent jég, az fent a csúcson 3-4 centi friss hó volt.
Sorbanállás sehol nem volt. Oltási igazolást kérték a pénztárnál. Igazolás gyermeknek 2009 előtt születettnek kell. Maszkot csak akkor kell hordani, ha az ülőliften le van hajtva a "buborék".
Van sok kék (sötét kék), piros, fekete pálya, mindenkii megtalálja a tudásának megfelelőt.
Itt található Ausztria leghosszabb "varázsszönyege", ami 176 méter hosszú.
Ennek egy hátránya van, nem kapcsolódik szorosan a sílifthez. A parkolótól, ahol a jegyet árulják csak autóval megközelíthető, vagy az 5-ös pályán lecsúszva. De aki ott le tud csúszni, annak már nem szükséges a tanulópálya.
Mi az 5-ös,11-es pályán csúsztunk. Sajnos voltak részek, amik jegesek voltak, így a legkisebb a közel 2 év kihagyás miatt nem élvezte. De olyan gyerekekkel, mint nálunk a két nagyobb, szerintem kifejezetten élvezhető, főleg, ha nem jeges. De ez utóbbi nem befolyásolható, ezt nem a pálya hibájának felróható dolog.Szerintem egy-két napot el lehet itt tölteni. Főleg kezdő síelőknek, gyermekeseknek ajánlott, de egy haladó is megtalálja a neki megfelelő pályákat.
IMG-5140.JPG
IMG-5141.JPG
IMG-5142.JPG
IMG-5146.JPG
IMG-5147.JPG
IMG-5148.JPG
IMG-5152.JPG
IMG-5156.JPG
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.