Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

St. Kathrein - Hauereck

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
batorg
10 élménybeszámolót írt
10
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: St. Kathrein - Hauereck
2010.02.22. 15:05
Üdv ismét!

Tegnap itt csúsztunk, mit mondjak sokan voltak.
A sokaság szerencsére nem a pályán érződött, hanem a négyes ülős felvonó előtt (4-5 perc várakozás), bár ha szerencsés volt az ember azért voltak gyengébb periódusok is. Ha valaki nem akart várakozni, az mehetett a csákányos felvonóhoz is ami rövidebb ugyan, de azért az is a csúcsra juttat.
Ami a pályát illeti, hááát az utóbbi napok időjárása nem használt neki. Reggel a pálya nagyon jeges volt, különösen az alsó szakasz, aztán ahogyan a nap megsütötte, szépen felpuhult, és ezzel egy időben elkezdték a síelők feltúrni. A nap végére a jobb oldali pályarész feketének titulált szakasza kezdett olyan szűzhavas területnek tűnni, ami jeges szakaszokkal van tarkítva, mert ugye közben a nap is a fák alá bukott.
Mindent összevetve fárasztó nap volt, és megint rá kellett jönnöm, hogy nem tudok síelni.

Mea culpa:
Az igazsághoz tartozik, hogy reggel indulásnál még wenigzelli verseny volt az úticél, oda is értünk 10 körül, de annyian voltak, hogy parkolóhely sem igen volt már, így megkönyörültünk a nem versenyző társainkon és lemondva a verseny izgalmáról tovább indultunk. Lehetséges célállomások Alpl csak az ellenségeimnek, Strallegg csak megszállottaknak, bár én még nem voltam és Hauereck a kényelemre vágyóknak, az utóbbit választva még nem sejtettük a fentieket :)
Ezúton kérek elnézést a szervezőktől, amiért az előzetes jelentkezés ellenére, nem jelentünk meg a regisztrációnál! Bízom benne, hogy nélkülünk is jól sikerült a verseny.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.