Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Grossglockner, Kals-Matrei (Osttirol)
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Goldried - modern wellness szálloda a "Grossglockner Resort" Matrei oldalán
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Tiborh
42 élménybeszámolót írt
42
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Grossglockner, Kals-Matrei (Osttirol)
2011.03.15. 21:35
Ezt a mondatodat nem igazán értem..
"Egy negatívumot tudok csak említeni: Kalsból Matreibe visszacsúszva muszáj érinteni egy fekete pályát, ami kezdőknek problémás lehet."

Kals-ból a kabinossal kell visszajönni a Cimaross-ig és onnan 3 lehetőség is van elindulni lefelé Matrei-be! Egy fekete, egy piros ami elágazik, és egy kék pályán! A fekete eleje inkább egy sötét piros, de ahol rázós lenne azt meg sem kell csinálni, mert át lehet jönni egy kék összekötő pályára.
Amúgy a fekete "rázós" része sem annyira kegyetlenül rázós. kb.200 méter hosszan leszűkül a pálya és talán egy kicsit meredekebb.Kezdőknek nem ajánlott, de közepes tudással simán le lehet jönni ott is! A kék pályás lehetőségeken meg szépen gond nélkül le lehet csúszni!Az igaz viszont hogy a kék pályát és a pirosat is a kabinosból kiszállva csak úgy lehet elérni hogy kb. 50 méter enyhe emelkedőn sétálni kell..:) Ez tényleg nem biztos hogy kellemes, de lehet hogy jobb megoldás a kevésbé tapasztaltaknak mint a feketén nekiindulni! Ha a közvetlen egész Matrei-ig való lecsúszást értetted akkor ott meg csak piros pálya visz le tudtommal.
Előzmény: (szabop27 113682)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.