Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Grossglockner, Kals-Matrei (Osttirol)
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Goldried - modern wellness szálloda a "Grossglockner Resort" Matrei oldalán
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Beni_1
75 élménybeszámolót írt
75
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Grossglockner, Kals-Matrei (Osttirol)
2011.03.21. 14:05
Március elején voltunk Matreiben 5 napot. ezalatt volt minden a ragyogó napsütéstől a szakadó hóesésen át a ködig. A pályák viszont nagyon jók voltak, bár a hóeséses napokon kicsit buckásodtak.
A Matrei oldalon az alsóbb pályák nagyon hangulatos, kis erdei lejtők voltak, amik elég szélesek. Nagyon jókat lehetett ezen csúszni. A Cimaross felvonóhoz vezető pályák (Matrei oldalon a felsők) igazi élvezetet nyújtottak, különböző meredekségükkel mindig meg lehetett találni a hangulatnak megfelelő lejtőt. Egyedül a Cimaross felvonó aljához vezető pálya szakasz volt rossz, az utolsó összeszűkülő szakasz már délelőtt jeges-buckás volt, ahol nagyon feltorlódott a tömeg. Ezen kívül a fenti pályák dicséretet érdemelnek. A kalsi oldalon a Cimarossról a kabinos középállomásáig szintén szuper pályák voltak, onnan lefelé viszont a kék pálya, amin Kals-ba át lehet csúszni elég unalmas, és hosszú. Sajnos innen a Blauspitzre vezető 4 üléseshez be kell iktatni egy tányéros felvonót, és a 4 ülésesek is elég lassúak, cserébe nagyon jól síelhető piros és fekete pályák vannak ezen az oldalon.
Összességében egy-két apró hibától eltekintve nagyon szuper pályarendszer várja az embert, és a hütték is osztrák viszonylatban közepes áron üzemelnek.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.