Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síterepek értékelése és beszámolók kiemelése

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síterepek értékelése és beszámolók kiemelése
2009.07.15. 07:48
Köszi a gyors reakciót!

Vassy írta: "Informatív lenne például, ha a "Síterep értékelése" sorban megjelenne, hogy a jelenlegi érték hány szavazatból jött össze."

Ez már megvalósult: ha a síterep alatt a csillagokra viszed az egeret akkor láthatod az eddig leadott szavazatok számát és az átlag értéket. Mivel most indul a dolog, még kevés a szavazat, de ha több lesz, akkor majd lehet, hogy jobban látható helyre is kiírjuk.

A másik ötleted, hogy több szempont szerinti értékelést vezessünk be nálunk is felvetődött, de végül az egyszerűbb megoldást választottuk, hiszen így sokkal gyorsabban fel tudja venni mindenki azokat a terepeket a profillapjára ahol már járt. Nem akartuk ezt túl macerássá tenni.

A szöveges értékelést, véleményt, kommentárt, beszámolót stb a fórumba lehet továbbra is beírni, onnan emeljük át az értékelés oldalra, ha az hozzáad valami pluszt az adott síterep leírásához. Így tényleg minden szubjektív vélemény helyet kap!

Érdemes a Profil módosításra is rákattintani, mert itt ki tudjátok egészíteni az adatlapotokat néhány új dologgal (pl. sítudás), MM pl. be tudja fűzni linkként a címét. Úgy gondoltuk ezek is hasznos adalékok a felhasználóknak és az olvasóknak is.

MM ötlete is jó és simán megvalósítható. Az értékelés funkciót még fejlesztjük, köszönjük a tippeket.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.