Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Hinterstoder
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Alprima Aparthotel - vadiúj apartmanszálló Hinterstoder síterepétől 500 méterre
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
adamkov
7 élménybeszámolót írt
7
5 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hinterstoder
2020.03.19. 16:36
2020 február legvégén voltunk itt 2 gyerek, 2 felnőtt síelni, egy nappal a VK előtt. Reggel 7kor indultunk Budapestről, Délben leparkoltunk a parkolóban (1a pálya aljában, és egy nem is olyan kis séta várt ránk a közpinti 6os felvonóig.
Mivel bőven 0 fok felett volt a hőmérséklet meg is izzadtunk, az emberek csütörtök révén csak lézengtek a lenti állomásnál. 13 órától akciós a jegy, a megváltása után gyorsan suhantunk a szép időben a felvonóval felfelé. Fent egy nagy központi völgy van éttermekkel, és vagy 5 felvonó végpontjában. Mivel ez egy nagyobb lapos terület a felvonók között nagy lendületet kell venni, hogy ne kelljen botozni.
Leginkább a 6os ülős felvonóval, és a jobb szélső kabinossal közlekedtünk. Felmentünk a csúcsra, ahol tényleg könnyű kék pályák vannak, de mivel felhőben volt, egy csúszás elég is volt a 13as pályán. Mindenféle tudású pálya van. A kék 3as megfelelő nem teljesen kezdőknek, néha kicsit meredekebb, de széles főleg a kabinos alatt. A 3as 4es pályán mentünk a legtöbbet, még a napvégén is viszonylag jó volt a pályák minősége, bár a meleg miatt buckásodott. Az 1es pályán jöttünk le a gyerekekkel a nap végén, ami kellemes meglepetés volt az ideális lejtésével, szélességével. Hidegebb időben amikor a lenti részen is nulla fok alatt van a hőmérséklet, nagyon jó lehet.
Nagy parkoló áll rendelkezésre, ahogy néztem az infrastruktúra is jó, de a sok felvonóból gyakorlatilag 3at (A,B,C) használ a legtöbb ember, de hétköznap így sem volt sor. Pár napra ideális, főleg a 10 éven aluli gyerekkel síelőknek, de mivel nem nagy rendszer, másnap már mi is máshol síeltünk.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.