Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowscoot avagy Hórobogó

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
DÉ3000
36 élménybeszámolót írt
36
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Snowscoot avagy Hórobogó
2009.10.23. 15:11
Tehát tisztázzunk 1-2 dolgot...ez SNOWSCOOT!!! (mint a scooter vagyis robogó) Nem a snowbike egyik változata...talán találóbb lenne a hóroller elnevezés, bár nincs is kereke.
Az acél vázas cirka 12-13kiló, az alu változat ennél is kevesebb...és igen, be kell tudni tartani 1-2 dolgot, ha ilyenekkel közlekedünk mások mellett! De azt hiszem ez sí-snowboardban ugyanúgy megvan...az más kérdés mit engedsz meg magadnak mikor senki sincs körülötted vagy pályán kívül,erdőben vállalod:)
Egyébként ez az egyik legkönnyebben elsajátítható őrület, ugyanis nem szükséges semmilyen téli sport előképzettség...tehát azoknak a bringásoknak IS(!) ad új kihívást,akik eddig azt mondták "minek esik ez a hó?"...függetlenül attól, hogy bmx-es,crosscountry-s,dh-ás vagy triálos.
Viszont ha tudsz síelni vagy boardozni, akkor kb 2-3óra után megérted miről is szól ez az egész... A totális szabad mozgás! KI KELL PRÓBÁLNI!!!!
A snowbike-al ellentétben erre nem lehet ráülni, így ha ugratsz vagy buckásabb szakaszon haladsz, nem az ülőalkalmatosságod bánja...itt együtt mozogsz a szerkezettel, ebből következik hogy a súlypontképzés a LÉNYEG...akár egy biciklin:) (ott sem úgy landolsz hogy seggel tompítod tested tehetetlenségét-azért van a lábad a pedálon)
TEHÁT igazából roller, kerekek és kötések nélkül, amit a gravitáció hajt és egyesíti a símozgást a bicikli irányítással, amit snowboard talpakon, az oldalélek segítségével tudsz kontrollálni! 3 IN 1 :)
Abszolút alkalmas rövid lendületes haladásra, szlalomra, karcolgatásra tetszőleges rádiuszban, FREERIDE-ra minden körülmények között, freestyle-ra és nagy-nagy repkedésekre...
Megjegyzem első magyar találka élményem Schladming és környékén volt 9-10 igazán fater korban lévő delegációval, akik rendesen kenték lefele:))
...NA DE HOL VAN A FELTÖREKVŐ ÚJ GENERÁCIÓ????????
Szívesen kovácsolnék egy brigádot,akik telente elmennek 1-2 hétre jó terepekre, mert ugye azt mindenki tudja, hogy csapatban a legjobb...DE EGYEDÜL KEVÉS VAGYOK!
Akit érdekel ez a hazai köztudatban újdonságnak számító sport...azzal szívesen megosztom tapasztalataimat és segíteni tudom a magyar snowscoot beszerzésében is(olyan mint a képeken is látható saját példányom!)!!

KI KELL PRÓBÁLNOTOK:)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.