Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Hochkar
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag - apartmanok a hochkari síterep közelében
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Fazer1
12 élménybeszámolót írt
12
6 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hochkar
2020.10.23. 13:50
Kedves WAndrea, köszönöm a szót! :)
Mi is kizárólagosan üzleti útra mentünk ki, szlovák kollégákkal egy osztrák cég meghívására..
9.30 kor már a szerpentines úton fordultunk amikor a sárga mellényes közölte velünk hogy "No ski" ...csak "restaurant, kilátás és séta az erdőben"....
Az utóbbit választtattunk :) is már fent is voltunk a felső parkolóban. Szerintem az osztrákok sem számolták azzal hogy okt. közepén síelni mennek, nem mindenkinek volt téli gumi így összevissza csúszkáltunk a parkolóban..
A parkoló tele volt, de a pályán nem lehetett észre venni hogy ennyi ember lenne ott. A pénztárnál kaptunk egy ingyenes kártyát (letét nélkül) is beálltunk a sorban.
A liftnél 10-15 en voltunk (4-5 perces várakozással), távolságot mindenki betartotta, plusz a maszk, csősal mindenkinek volt. A lift kezelők figyelmeztették az emberek hogy fel kell húzni ha esetleg elfelejtette... amúgy mindenki nagyon fegyelmezett volt, nem éreztem az hogy valakinek nehezére esik betartani a szabályokat.
Az idő az elején ködös volt, délután 2 körül már kitisztult és a nap is sütött. 1 lift, 800m pálya így az első alkalomra nem is volt olyan rossz...
Szerintem egy nagyobb élelmiszer boltban ( vagy 20.000 stadionban ) több esély van a fertőzésre mint egy sípályán. ( ahogy az osztrákok is nyilatkozták hétfőn, jól sikerült a teszt, itt ott javítanak majd rajta ).
Emellett a határzárt is szigorúan be kell tartani! 😊
Előzmény: (WAndrea 209534)
20201018-134057.jpg
20201018-124633.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.