Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Biztosításkötés, de kivel

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kis Kovi
271 élménybeszámolót írt
271
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Biztosításkötés, de kivel
2019.01.06. 19:14
A felelősségbiztosítást is nagyon alacsonyan mérik, pedig "idegen pályán" eleve hátrányból indulsz mondjuk egy helyivel történő konfliktus kapcsán. Ezt nem is fejteném ki tovább, mert nem szeretnék megrémiszteni senkit sem a károk esetleges nagysága miatt.

Ami még nagyon fontos, hogy osztogatják a feltételekben a 100 milliós biztosítási vállalásokat kórházi, egészségügyi ellátás terén, csak ha valami komolyabb történik rögtön a magyar egészségbiztosítási rendszeren keresztül finanszíroztatják az ellátási költségeket (ugye más f...-val verik a csalánt), ezért is van sok helyen ügyesen elrejtve, hogy az Európai Egészségbiztosítási Kártya kötelező.

Arra is felhívnám a figyelmet, hogy sokszor próbálják az egészségügyi biztosítási kockázatokat is áthárítani, például krónikus betegségből eredő problémára levezetve a megtörtént bajt, mert akkor kisebb az általuk vállalt fedezet.

Ami még az anyagi kockázatokat illeti, sokszor szerepel az előírások között a névre szóló számla megléte, ami röhej, mert az átlagember nyugtát kap a vásárlásairól, természetes személyként nem fogsz nevedre szóló számlát kérni (pld-ul műszaki, sport eszköz beszerzéseknél).

Szintén rossz tapasztalat, hogy igénybe nem vett biztosítási napokat (megszakítod az utadat és hazaérkezve lemondod a tovább fennmaradó napokat) nem fizetnek vissza, sőt volt, hogy egyes biztosító ügyintézője e-mail-ben elkérte a számlaszámot, hogy visszautalják a lemondásból eredő többlet díjat, aztán végén nem fizettek, sőt nem válaszoltak a további levelekre.

A gépjármű asszisztance kapcsán is vannak nagyon érdekes feltételek, arra is oda kell figyelni.

Én is elkezdtem évekkel ezelőtt olvasgatni a feltételeket és ahhoz képest, hogy az árak dinamikusan növekedtek, a feltételek viszont egyre jobban szűkítik a kötelezettségvállalást a biztosítók részéről.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.