Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Somoskői határhoz (Salgótarjánhoz) közeli sípályák

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
gaboca
3374 élménybeszámolót írt
3374
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Somoskői határhoz (Salgótarjánhoz) közeli sípályák
2010.01.05. 14:19
Sachticky nem szokott nagyon zsúfolt lenni, sőt, legalább is hét közben. Nem annyira egyszerűek a pályák, hogy tömegeket vonzanak és a nagy tányéros felvonó is igen combos. A fekete pályája az nagyon ott van, szeretem, a többi pálya nem nagy szám, a déli például elég ritkán megy. Valóban ott edz a szlovák junior válogatott a fekete pályán, nem véletlenül, ha ott síelsz egy napot utána Tále tetejéről, amit szintén feketével jelölnek egy lábon lesíelsz! :-) Néha hóláncos a feljutás. Certovica dél felől is szerpentines mivel pont a hágón helyezkedik el.
Valóban jobb Chopok-Juh, ha jó idő van, mert ha nem nagyon betyáros tud lenni, de lehet két legyet ütni egy csapásra mert össze van kötve Jasnával csak úgy kell kérni a bérletet mert feláras. Ha pedig rossz az idő akkor lent lehet maradni Myton vagy Tálén.
A barátaim voltak kint szombaton, délig nem ment az egyetlen felvonó a szél miatt, az infrastruktúra még elég ,,szovjetes", de a felvonó buborékos Dopelmayer amire nem fagysz oda mint Donovalyn vagy Myton. A pálya jó de itt ott még köves a kevés hó és a kifarolások miatt, a megközelítés elég kalandos és így elsőre kinek ,hogy sikerül alapon ment, a felső parkoló gáz mert ha megáll a felvonó nem tudsz feljutni a kocsidhoz. Három autóval mentek, ebből kettőben navigáció volt, egyben térkép és három különböző útvonalon közelítették meg. :-) Teszek fel képeketChopokról az albumokba érdemes megnézni! :-)Ilyen jó időben, a képeken pedig látszik milyen lehet rossz időben! :-)
Előzmény: (huricano 78486)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.