Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síterepek GRAZ környékén: Salzstiegl, Gaberl

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
esslegg
97 élménybeszámolót írt
97
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síterepek GRAZ környékén: Salzstiegl, Gaberl
2011.03.05. 23:11
Ma voltunk itt egy napot (tegnap Hebalm). Reggel 7-től szikrázó napsütés a környéken, és így maradt egész nap. 9-re értünk fel a parkolóba, ütemesen érkeztek az autók, rendszám alapján főleg környékbeli osztrákok, de többen Bécsből is - vonzó volt a jó idő. Ennek ellenére a pályákon egyáltalán nem volt tömeg, és a lifteknél is max. 1-2 perc sorbanállás, néha. Kicsit szezon végi, de kifejezetten vidám feelingje volt a napnak.
A pályák nagyon jó állapotban voltak, és amúgy is kellemesek: van több jó széles, carvingra termett (piros ill. fekete), de hosszú, "síútszerű" kékek is - aranyos fakerítésekkel vagy pl. fellógatott kolompokkal szegélyezve, amiket az arra járók a sibotjukkal ütögetnek (a gyerek imádta, naná hogy többször kellett nekünk is arra csúszni).
A hegyen lévő hütték (talán kettő) nagyon hangulatosak, 50+ évesnek tűnnek, és gyönyörű kilátással bírnak - a lentiek inkább modernebbek. A hegycsúcson lévő szélkerék pedig tényleg monumentális.
A felnőtt napijegy 27 EUR - ennyiért csak ajánlani tudom ezt a terepet, főleg azoknak, akiket nem zavar, hogy nincs ülőlift.
salzstiegl1.jpg
salzstiegl2.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.