Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Fageralm
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Sporthotel Royer - Szezonzáró 7 éjszakás sícsomag
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
cotugno
32 élménybeszámolót írt
32
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Fageralm
2022.03.16. 11:34
Az elmúlt hosszú hétvégén 2 napot is itt töltöttünk, mivel igazi kezdőbarát helyszínt kerestünk. A korábban itt talált beszámoló sokat segített a helyszín kiválasztásában.

Annyiban egészíteném ki a korábban leírtakat, hogy kezdőnek a lefelé vivő erdei utat a lecsúszáshoz én nem ajánlom, ahhoz is kell egy viszonylag stabil tudás, mivel elég keskeny és jeges is lehet. Egy fárasztó nap után a mi kezdőnk nem is tudta abszolválni és a felvonósok motoros szánján tudott csak lemenni, ami persze jó buli, de nem biztos, hogy mindig adott ez a lehetőség. Helyette érdemes simán beülni a liftbe lefelé menet, nagyon segítőkészek a kezelők, többen egyébként magyarok.

Családoknak, stabil kék pályás sízőknek szerintem nagy élmény itt síelni, szép a táj, nagyon kevesen vannak, ezért jó a pálya állapot mindvégig és szépen lehet fejlődni. Aki még éppen, hogy csak leevickél a pályákon, azok a felső 3 kéken tudnak jönni-menni, de a nap végén érdemes felvonóval lemenni.

Alul van egy teljesen kezdőknek való pálya és felvonó, mi senkit nem láttunk ott mozogni, bár működött az is végig. A csúcsról egyben le lehet síelni a pálya aljába, nagyon jó élmény haladóknak is, de a lassú felvonók miatt gyötrelem a visszajutás. Az egyéb pirosak nem rosszak, bár semmi extra, viszonylag rövidek, de azért egy napra nem rossz választás Fageralm, figyelembe véve azt, hogy itt tényleg nyugodtan lehet sportolni, nincs hektika.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.