Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kamerák figyelnek a sípályán! Nem lehet átruházni a síbérletet!

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Chopoker
422 élménybeszámolót írt
422
16 éve tag
2014.03.04. 10:34
Szerintem óriási tévedés ez a "csak a magyar ügyeskedik" felfogás. Mi rendszeresen vettünk használt bérletet helyiektől, több ország síterepén már, ráadásul rendszeresen közvetlenül a jegypénztár előtt. SOHA, SENKI, SEHOL, nem szólt, hogy ez szabálytalan lenne.

Mint már írtam, csak az idén és innen a forumról értesültem arról, hogy ezt tiltják a szabályok. Ebből kiindulva azt feltételezem, hogy kevesen ismerik ezt a szabályt. Lehet, hogy a "kisbetűs részt" bújva ez a szabályozás fellelhető volt már eddig is, de nem lehet, hogy a nagybetűs részben kéne publikálni?

Miért nem lehet pl. a bérlet hátoldalára rányomtatni röviden a játékszabályokat? Ja, tele van csiri-csáré grafikával, meg hirdetéssel?! A sportcsarnoki és egyéb koncertjegyeken évtizedek óta ott van röviden a házirend.

Egy kérdés, ha lesérülök, vagy egyéb előre nem látható ok miatt nem tudom a bérletemet kihasználni, akkor ugye mint kiderült el nem adhatom, de a pénztár visszatérít belőle?

A kishitű, befeléfordulós, üldözési mániás szindróma valóban magyar népbetegség, de én is Sörapu álláspontján vagyok, ezek szerintem hiedelmek, nem fognak mások miatt suttyó magyarnak gondolni!

Persze fel kell venni a Ny-európai szokásokat, kell egy kicsit tudni a helyi nyelven, étteremben nem hazait enni-inni, reggelinél nem csomagolni, és ezek szerint nem jegyüzérkedni, aztán lehet büszke magyarnak lenni!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.