Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Les Contamines síterep leírás galéria értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 1
, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból:
Üzenet szövege
Feladó:  JuluNőHaladó síelő
Dátum: 2011.01.26. 17:58
(Üzenetazonosító: 105955)
Julu Hozzászólások: 52
Regisztrált: 2003.10.08.
28 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
St Gervais-ben töltött hetünk 3. napján átmentünk Les Contamines pályáira. Mindenkinek ajánlom, annál is inkább, mivel a bérlet ide is érvényes. Petib leírása erről a terepről abszolút korrekt, ezért nekem felesleges bemutatni.
Rengeteg hó, remekül kezelt pályák, kevés ember. Sajnos valamilyen oknál fogva a Grevettaz, és Rebans feketéket lezárták. A Croche fekete/buckás nyitva volt. Aki nem szereti a buckákat, annak a lift másik oldalán lehetősége van egy piroson leereszkedni(ennél vannak sokkal hosszabb pirosak is) Egyébként fent a Aig. Croche csúcson található egy tájékoztató-szemléltető tábla a körülvevő hegyekről.Az Olympique feketének csak kétharmada volt síelhető. Egyébként a piros pályák is lendületesek, klassz élmény bármelyiken is csúszni. Egy rossz tapasztalatom volt csupán, és ez a nap végén a parkolóhoz való lejutást jelentette. A térképen egy piros hóágyúzható pályát jelöltek. Borzasztóan leszűkült (egyszemélyes lett), ami nem lett volna baj, csak rémes volt a kásás hó rajta. Bokáig ért, nagyon nehézzé vált rajta a haladás.Ha ezt tudjuk, nem ezen indulunk el , hanem inkább lefelé is kabinozunk.Azonban fent annyira jól kezelt pályákkal találkoztunk, hogy erre nem számítottunk.
3nap-Les-Contamines-29-600-x-450.jpg3nap-Les-Contamines-30-600-x-450.jpg3nap-Les-Contamines-39-600-x-450.jpg3nap-Les-Contamines-57-600-x-450.jpg
laponként:
összesen 1
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »