Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Shuttleberg : Flachauwinkl - Kleinarl
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Családbarát 3 csillagos panzió Wagrainban
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
HofEE
44 élménybeszámolót írt
44
10 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Shuttleberg : Flachauwinkl - Kleinarl
2020.01.23. 11:27
2 Napot töltöttünk itt Január 21 és 22-én. Előtte 2 napig Flachauban csúsztunk, aztán jöttünk át. Már sokat hallottam erről a helyről, rendszeresen szembejött a youtube-on is. Mit ne mondjak, nem csalódtam. Ha egy szóval kellene leírni a pályarendszert azt mondanám: Kreatív.

Arra számítottam, hogy ez egy inkább haladóknak/profiknak szánt terep, de nem. Itt mindenki megtalálja a számítását kisgyerektől, nyugdíjasig. Önmagában az, hogy ennyire adnak a külsőségekre nagyon tetszett, a rajzolt figurák a szobrok mindenfelé, ötletesen megépített figurák, kapuk, táblák, szemetesek(!) Nem láttam még ilyet máshol. A pihenőhelyek remekek, fütőtt házak, börkanapékkal, ivóvízzel gyerekeknek játszósarokkal, ja meg mozival.. ingyen (bérletárban).

A pályák is változatosak és jól karban vannak tartva, de a lényeg: ABSOLUT PARK. Nem véletlenül Európa egyik legjobbja, mindegyik rész tökéletesen shapelve, a boxok, az elemek nem ragadnak nincsenek szétkopva, egy élmény volt menni a parkban, no meg megnézni az igazi nagyágyúkat akikhez sose érünk fel. Emellett sok Freeride lehetőség is adott, nekünk szerencsére sok havunk volt.

Summa summarum: Mindenkinek nagyon ajánlom! én tuti visszatérek.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.