Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Bachledova Dolina - Bachledka - Jezersko
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Strachan Panzió - wellness hotel közvetlenül (50 m) a Zdiar/Strachan sípályák mellett
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
esslegg
97 élménybeszámolót írt
97
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Bachledova Dolina - Bachledka - Jezersko
2019.02.06. 20:56
Hétfőn sieltünk itt a gyerekekkel. Harmadik nekifutásra sikerült, a megelőző két nap (SZ-V) nem ment a kabinos a szél miatt (bár lent egyáltalán nem tűnt viharosnak), szombaton fel se rakták a kabinokat, vasárnap fent voltak, de állt a lift. Érdemes megnézni az aktuális infót, mert ha nem megy a kabin, akkor a Bachledova dolinai oldalon 2 kisebb pálya van csak.
A pályák sem voltak túl jók: az előző két napi plusz fokok után hétfőre keményre fagyott az alap, kellett a jó él, és viszonylag gyorsan elkezdtek kialakulni a "kristálycukor" buckák.
A kabinos melletti kék pálya még úgy-ahogy használható volt (lefelé csúszva pálya mellett jobbra az erdőben viszont vannak jó kacskaringós utak), illetve a frankovai új csákányos melletti széles piros (ezen jó tempót lehetett carvingolni), de a Jezersko felé eső piros ill. fekete pályák nem nyújtottak nagy élményt, főleg szlovák és lengyel barátaink situdáshoz képesti bátorsága és sebessége mellett.
Összességében 1-2 napra megteszi, de szerintem inkább Kelet-Mo-ról, Budapestről (Zuglóból) nekünk 4.5 óra volt az út mindkét irányban (oda Miskolc felé, sok autópálya, de +100 km, vissza Besztercebányán keresztül rövidebb, de vagy 200 km autóút), ennyi utazási idővel Hochkar pl. összességében szerintem jobb választás, és gyerekekkel nem is drágább.
A kabinos aljánál lévő étteremben viszont nagyon izletes pizzát készitenek, ajánlott kategória.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.