Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Elveszett, de meglett

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
vasssy
1780 élménybeszámolót írt
1780
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Elveszett, de meglett
2010.03.22. 22:40
Hát egy kicsit szomorkodom, mert ez egy szezonközi, időmúlató témakörnek tűnik, és az, hogy erről beszélgetünk azt jelenti, hogy közeledik a szezon vége?!
Ezt nem vagyok hajlandó elhinni!
;-)

Egyébként sajnos az a típus vagyok, akinek van mesélnivalója ebben a témakörben, mert a síeléstől eltekintve is jó vagyok ebben...

Szóval nézzük nagyjából időrendben:
Králikyn síeltünk, egy kollégám napszemüvegét kaptam kölcsön és amikor kicsit befelhősödött, feltoltam a fejemre. Aztán amikor néhány kör után újra kisütött, nyúltam érte, de... Saját dolgot elhagyni kellemetlen, másét meg nagyon gáz. Eszeveszett keresés a pályán és környékén, aztán végül a liftkezelőnél megtaláltuk, félretette. Akkor eshetett le, amikor megrántott a felvonó.

Hochkaron éppen fizetni szerettem volna a hüttében, de nem volt a tárcám a zsebemben. Készpénz, bankkártyák, autópapírok, az irataim, stb... Valaki megtalálta a buborékos felvonó beszállójánál és leadta a kasszánál. Utána visszamentem és kifizettem az ebédet, addig hiteleztek nekünk... :-)

Kaprunban a Hotelben vettem észre, hogy a hátizsákom nincs meg. (Benne volt a tárcám a szokásos cuccokkal (sose tanulok...), a sapkám, kesztyűm, sí és napszemüvegem, valamint a húgom fényképezőgépe) Aznap Schmittenen csúsztunk és bevillant, hogy a buszon még megvolt. Ugrás a kocsiba, vissza Schüttdorfba a végállomásra, de a sofőr már lezárta a buszt és hazament. Másnap reggel a portán azzal fogadtak, hogy telefonáltak a busztársaságtól, hogy menjek a táskámért. Semmi nem hiányzott belőle.

Idén Brunnalmra készültünk, amikor egy barátom hívott, hogy előző nap elhagytak ott egy telefont, valószínűleg a pályán, de már csak a kocsiban vették észre. Telefonáltak is a terepre, azt mondták utánanéznek. Amikor mondtam a kasszánál, hogy mi járatban vagyok, már mondták a barátom nevét és adták a telefont.

Ezek csak a komolyabb dolgok, a sapka/kesztyű otthagyás/liftbőlkiejtés is beletartozik a repertoárunkba természetesen. Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy itthon mi történne ezekkel a dolgokkal, de pl. Eplényről az idén és tavaly nagyon pozitív tapasztalatokat hallottam ilyen szempontból (is).
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.