Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelés repülővel

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
salsero
5 élménybeszámolót írt
5
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síelés repülővel
2010.10.01. 22:08
Ez egy szuper lehetőség! Én élek is vele: nyolcadmagammal megyünk is. Na nem csak azért szuper, mert egy kollégámmal mi találtuk ki (!!!) és a TravelLine-ban kiváló partnerre leltünk - köszönet nekik érte - hanem azért is mert a 3Völgy egy önálló kategória. Tényleg nem olcsó más Francia síterepekhez képest, így kiesik azok látóteréből, akik az olcsóság miatt választják Franciaországot a húszórás buszozás ellenére. Így nagyon kevés buszos út megy a 3Völgybe. Azért választottuk Meribelt, mert oda nagyobb eséllyel érünk vissza Val Thorensből vagy Courchevelből liftzárás előtt, mintha Curchevelből vagy Val Thorensből kirándulnánk a túlvégre. A Val Thorens-i szállás azért is esett ki, mert egy nagy havazás gátolhat a repülő elérésében.
Lelkesíteném azokat is, akik mégsem repülővel jönnek: a buszon a helyünk üresen marad, így a buszosok kedvükre terpeszkedhetnek a dupla üléseken. Nagy érték, higgyetek nekem!
Mi már megvettük a repjegyet, oda-vissza összesen tényleg 9000Ft, tokkal vonóval!
Legutóbb LaTanian laktunk olyan 5 személyes apartmanban ahol a fürdőszobákból nyílt a saját szauna! Úgy láttam a TravelLine listáján rajta van ez az apartmanszálló.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.