Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Oxigényes víz vs ágyaspálinka

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Sörapu.
1360 élménybeszámolót írt
1360
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Oxigényes víz vs ágyaspálinka
2020.02.17. 08:25
Egy mai hír hozta elő a Sihu lassan elfeledett, de talán legnépszerűbb topikját.https://sielok.hu/rovat/hirek/cikk/durva-esetek-tenyleg-be-kell-tiltani-az-alkoholt-a-siterepeken/
Hogy micsoda? Ez komolyan meg tudott fordulni ép eelméjű ember fejében? Nonszensz.
A sízés legtöbbünknek buli, kivéve talán ők: https://sielok.hu/forum/viewtopic.php?t=8849 , buliban pedig legtöbbünk iszik. Magam részéről még nem csúsztam talán úgy hogy nullát tudtam volna fújni :) De talponsíelő baráti társaságunk (nem vagyunk kevesen) nagy része szintén rendszeresen ápolja az ősi hagyományokat. De ez a mi oldalunk, nézzük az üzemeltetők oldaláról.
A síközpontok tele vannak vendéglátó egységekkel, hütték, apres ski bárok, stb amik hosszú távú banki finanszírozással épültek. Az előzetes üzleti tervek vaskos része a torkos vendégek által otthagyott eurómilliók. Ki lesz az aki felvállalja azt a népharagot ami egyfelől a látogatók, másfelől az üzemeltetők és a befektetők részérő fog rázúdulni?
De értem a problémát. Vannak veszélyes figurák a pályákon, akikkel feltétlenül kezdeni kell valamit, és itt nem csak a részegekről van szó. Mi van a tök kezdő, de bátor sporttársainkkal akiket oktatóik, barátadóik vagy eszement bátorságuk kienged tudásuknak koránt sem megfelelő pályákra? Vagy mi van a síbiciklivel, ami ha elszabadul egy bukás következtében tarol minden és mindenkit? És sorolhatnám a megoldandó problémákat.
Azon kellene inkább elgondolkodni, hogy hogyan lehetne kiszűrni azt a néhány (szerintem kevesebb mint 1 %) idiótát aki ránk és gyerekeinkre veszélyt jelent.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.