Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mekkora HOKE-val síeljünk?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kanyarsíklub Replaci
1224 élménybeszámolót írt
1224
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mekkora HOKE-val síeljünk?
2011.01.09. 17:46
Halihó!

Kicsit gondban vagyok, nagyon nem szeretném, ha valaki úgy venné magára amit mondok, hogy az nem volt célzott. Lehet nem látszik, de nem szeretek vitatkozni, ezért ritkán válaszolok valakinek, a személyeskedést kerülni próbálom. Belátom, nem mindig sikerül.

Próbálok, (persze ez sem mindig sikerül), érthetően fogalmazni úgy, hogy (reményeim szerint) értsék azok, akiket érdekelhet, amit mondok.

Kb. 6 éve kezdtem itt a hozzászólásaimat, azzal a céllal - reménnyel, hogy (talán) alakítani tudom a síeléssel kapcsolatos sokszor bizony nagyon is szubjektív véleményeket. És tényleg megdobban a szívem, amikor néha visszaköszön valami, amit évekkel korábban mondtam.

A katedra tekintélyéről:
- Véleményemet mindig is jelentősen befolyásolták/befolyásolják, (amíg az idők meg nem haladták/haladják), tudós hozzáértők által könyvekben leírt törvényszerűségek.
- Elkötelezett híve vagyok az Ozsi által említett KOLLEKTÍV TUDÁSBÓL MERÍTÉSNEK. Ennek bizonyítéka, hogy nevem ott van a vizsgázott (és továbbképzéseken rendszeresen részt vevő), érvényes magyar licenccel rendelkező síoktatók névsorában. Részemről büszke vagyok arra, hogy tagja lehetek (1999) ennek a (SMSZ) közösségnek.

Replaci
http://www.kanyarsiklub.hu
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.