Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Románia
Sinaia
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
WéberF
2040 élménybeszámolót írt
2040
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sinaia
2011.01.11. 11:37
Ahogy elnézem, eddig 26-an értékeltük ezt a terepet. Jómagam 1973-ban jártam ott, messze nem volt ennyire kiépítve, mint amilyennek a jelenlegi információk mutatják.
Itt láttam és próbáltam ki életemben először felvonót (pedig már 18 éve kezdtem havas hegyoldalakat kóstolgatni). Bármily meglepő, az első próbálkozásra kifogástalanul "ráéreztem", kiesés nélkül síeltem végig a rendelkezésemre álló 4 napot - persze 28 éves, jó kondiban lévő ifjú voltam. Azóta is csak akkor estem ki felvonóból, ha valaki "kilökött".
Érdekelne, hogy az értékelők mikor jártak ott, mostanában milyen feltételek, szálláslehetőségek vannak. Én Predeál-ban/on? laktam egy idős hölgynél, vonattal jártunk át. (A hölggyel - a'30-as években egy angol főúri családnál volt komorna - az öcsém kommunikált, románul és főleg angolul, - de ez egy másik történet, hogy az öcsém honnan tudott románul és én hogy kerültem Moszkvából a Sinaia-i sípályára.) Ja! Sinaia a román királyi család, majd a hatalmát éppen hogy csak beágyazni kezdő Ceausescu üdülőhelye volt.
Tehát! Járt mostanában valaki arrafelé?
WFeri
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.