Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

WIFI nélkül nincs síelés?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Klara
89 élménybeszámolót írt
89
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: WIFI nélkül nincs síelés?
2011.01.19. 17:42
Azért gondoljatok arra is, hogy vannak olyan munkavállalók, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy egy hétig úgy menjenek el szabadságra, hogy egyáltalán nem válaszolnak az e-mailekre. Én pl. egyszemélyes vállalkozóként internetes szállásközvetítéssel foglalkozom, a téli időszakban még nyugis időszak van, el tudok menni síelni, de hiába írom ki az oldalra, hogy egy hétig nem leszek elérhető, vagy automatikus válaszadást állítok be, érdeklődések akkor is jönnek. Tapasztalom, ha nem adok személyre szóló választ egy napon belül, bizony azt nehezményezik az érdeklődők, és a kapcsolatfelvétel hiányában sajnos el is pártolnak tőlem.
Nekem a WiFi, a fentiek miatt nagyon fontos, de szeretem a napi híreket is megnézni a neten, és a családomnak is szívesebben küldök egy e-mailt, mint SMS-t, mert azt szívből utálok írni.
Azt is megjegyezném, hogy nem csak a téli üdülésre utazó vendégek keresik a WiFit a szállásukon, hanem a Balatonra érkező nyaralók is. Számtalan alkalommal találkozom olyan igénnyel, hogy csak az Internetes kapcsolattal rendelkező szállások jöhetnek számításba.
Ha tetszik, ha nem, ebben az irányban változik a világ.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.