Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelésünk kivesézése

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
keskesonka
180 élménybeszámolót írt
180
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síelésünk kivesézése
2017.11.03. 16:42
Köszi, Lacko, hogy leirtad!:) Ennyi tapasztalattal nem vitatkozom:D

A hokera azert irtam centi tartomanyt, mert szerintem rolozva ha az a cel, hogy csokkentsük a hoket, akkor ez boven eleg, termeszetesen nem altalanosan ertettem.

Egy kerdes: te mit ertesz girlandnal kanyar bekezdese alatt?
Mert gyakorlatilag esesvonalban szakitom meg az ivet (vagyis gyakorlatilag, ott ahol el kene kezdeni plusz terhelni az ivkülsöt, de lassu girlandnal ez kb az esesvonal) az viszont szerintem mar boven a kanyar kozepe.

Szerintem azert nagyon jo, mert a kikormanyzas reszt (vagy amit epp kene vele) az ember többször egymas utan tudja ugymond gyakorloni, azonos iranyban, es igy a visszajelzes sokkal direktebb, sürübb, sokkal jobban oda lehet figyelni, mintha beiktatna az ember egy masik oldali kanyart (bar mondom a rutinnal nehez vitatkozonom:D).

Velemenyem szerint ez a hoke alapvetoen onnan eredeztetheto, hogy valaki nem annyira biztos a kikormanyzasnal (nevezzuk akarhogy, lenyeg h a gravitacios vektor lejtosikkal parhuzamos komponensenek meg a centripetalis eronek az eredoje az ivbol mar kifele mutat) az eltartasban (az ivkülsön), es ezt igyekszik kompenzalni ezzel. Ezert irtam ezeket, amik tipikusan a kikormanyzos reszre mennek ra. Persze lehet, ha a bekormanyzasnal mar rendberakna az ember akkor fel sem merülne a hoke, de szerintem ha a mozgasforma (alapjaiban) rendben van, akkor könnyebb beepiteni a kanyarba.
Előzmény: (Lackó 196360)
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.