Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelésünk kivesézése

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
vau
81 élménybeszámolót írt
81
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síelésünk kivesézése
2019.01.11. 11:27
Khmm...

Magadtól nagyon jó szintre meg tudsz tanulni, HA megfelelő alázattal, sok sok gyakorlással, elemzéssel tanulsz. Ehhez egy oktatói szemléletet kell felvenned. Egyébként oktató, és felejtsd el a gyors, nem fárasztó meneteket, azzal NEM tanulsz semmit!

"Amit nem írtam, hogy 7 éves korom óta síelek, de mindössze a 2. hét volt rendes SL léccel, amikor a videó készült. Előtte 15-20 szezont gyenge, puha lécekkel mentem, amiket nagyon könnyű volt irányítani, bárhol gyorsan le tudtam velük menni, nem fáradtam semmit."

Pontosan leírtad, miért kell TELJES MÉRTÉKBEN SZEMLÉLETET VÁLTANOD, enélkül egyedül teljesen esélytelen vagy! 15-20 idény alatt versenyzői szintre fel lehet fejlődni.

NE a felszerelést hibáztasd, mert nem abban van a hiba, hanem a szemléletedben. Tény, hogy egy bizonyos szint után a puha léc hátráltat, de nem ezen a szinten. Sőt, a Te szintedre gyártják a gyártók a puha léceket. Egy kemény léccel reménytelenül hátul fogsz ülni.

Más:
A "C" tartás (csípőszög) fontos dolog, csak kérdés, mikortól érdemes erőltetni. A nélkül soha nem fog jól síelni az ember, főleg jégen. Első körben továbbra is az előrejövetelt erőltesd, ha nem akarsz oktatót.
Előzmény: (aronsl 203362)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.