Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szélhámos útitársjelöltek

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Sörapu.
1360 élménybeszámolót írt
1360
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Szélhámos útitársjelöltek
2012.03.19. 20:15
Ígéretemhez híven megírom dzsokisí/macskesz/öreg/ördög/firgabácsi/kriszti44 barátunk legújabb húzását. Eddig sem gentlemanként ismertük Laci barátunkat és az alábbi történet is arra int mindenkit, hogy legyen nagyon körültekintő!
Már meg voltak vaxolva a lécek, már készültünk a hosszú hétvégére, amikor saját honlapunkon, a talponsielok.hu -n felröppent a hír, hogy Macskesz ismét hozta a formáját. Utazásszervezőnket hívta egy hölgy kétségbeesve, hogy nincs-e last minuit hely nálunk, mivel ő utolsó pillanatban hoppon maradt. Jó talpas ott segít ahol tud, így néhány telefon és be nem kalkulált síboxszerelés után Kati belekóstolhatott a talponsíelés örömeibe. (Ha valaki nem tudná, nálunk 100 % napfénygarancia van.) De ez a topik nem a talponsíelőkről szól így vissza is térek a lényegre.
Kati még januárban írt a "40-esek, 50-esek próbáljuk ki egymást" című topikba, hogy jelentkezik az erre a hétre meghirdetett útra és esetlegesen vinné egy barátnőjét is. Egy február elejei telefonbeszélgetésen már megkapta a magáét hősünktől, amikor kiderült, hogy csak egyedül megy, hiszen Macskesz két személlyel kalkulált. Az nem számított, hogy a második személy csak opció volt, barátunk kész tényként kezelte. Mindegy, nézeteltérés tisztázva, így intézi tovább. Mint a topikból visszamenőlegesen is olvasható, a fennmaradó egy főre többször próbált madarat fogni.
Teltek múltak a hetek, Kati már bevásárolt az útra és nagyon várta a síelést hiszen majd minden magyar síelő nekiindult valahová. Három nappal az indulás előtt csörgött a telefon, Laci jelentkezett. Megkérte Katit, hogy ha nem ül, akkor üljön le.
- Miért? Hangzott a kérdés.
- Azért, mert te itthon maradsz. Jelentkezett egy pár és így megoldódik a probléma, de ne aggódj, jöhetsz a következő útra.
- De hiszen én már januárban jelentkeztem.
- Ok, de megértheted, hogy nem mindegy hogy üres-e egy hely vagy sem.
Kati köpni nyelni sem tudott, de a macskakocsi tele lett.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.