Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
St. Johann in Tirol
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Boutique Hotel Bruggwirt - 4 csillagos hotel a tiroli St. Johannban
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
SíMan
426 élménybeszámolót írt
426
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: St. Johann in Tirol
2011.03.20. 06:27
Második napunkat itt töltöttük, hárman, a teljesen kezdő társunk otthon maradt kipihenni az előző napi Steinplatte fáradalmait. Napsütésban a világ is teljesen más, ezen a napon pedig sütött! A Harschbichl kabinossal mentünk fel a teletéjére és bemelegítés után megindultunk a 6a piros pályán a 7a fekete felé. A már reggel is vizes, de szépen lekezelt és még szinte ratraknyomos pályán ismét csak gyermeki önfeledt örömmel siklottam! A 7a pályán aztán eltévesztettük az irányt és lezúgtunk a 6a piroson az aljáig. Frenetikus volt. Gyorsan fel a Penzing beülőssel a fekete tetejére és ismét nekivágtunk a 7a-nak, de most megtaláltuk a pályát és végig mentünk rajta egy szusszra. Egyszerűen szuper volt. Meg is álltunk egy almalére pótolni az elveszített folyadékot. A pálya aljában már délelött is tócsában állt a felvonó mellett a víz. Hiába, nagyon meleg volt. A Bauernpenzing buborékossal fel, 6a piroson le, csapattuk a vizes havat rendesen. Aztán haladtunk szépen fokozatosan egyre balra, besíelve az 5a piros, 1c kék pályákat. Ebéd előtt áttértünk a 1a és 3a pirosakhoz. Nagyon lentre már nem akartunk menni, mert fent is szakadt rólunk a víz. A 4-s pályákra megpróbáltunk átmenni, de arról már elég rendesen elfogyott a hó, így kihagytuk a dagonyát és visszacsúsztunk a 3a-ra.
A Jodalmbahn alsó állomása melletti hütte teraszán ebédeltünk, ahol többen rövidújúban napoztak. Szokásomat feladva ittam egy korsó Huber csapolt sört, amelyet - mint később kiderült - itt, St. Johann in Tirolban készítenek. Kellemes íze hívogatta volna a másika korsót, de síelés közben mégsem lehet inni, így a következő napra maradt a folytatása.
Nekem ez a terep nagyon tetszett, kiváló pályákkal, jó felvonókkal, ezért 5-ösre értékeltem! Ide jó hóviszonyok mellett mindenképpen szeretnék visszajönni! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.