Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
St. Johann in Tirol
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Dorfresort Kitzbühel - exkluzív kutyabarát apartmanok Kitzbühel közelében
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Pulmy
869 élménybeszámolót írt
869
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: St. Johann in Tirol
2012.01.23. 19:13
Nekem pont fordított volt az élményem és ez a terep jobban tetszett mint Fieberbrunn (igaz amikor ott voltunk nagyon rosszak voltak a körülmények).

Mi is az Eicenhof-i parkolónál álltunk meg,de átböngészve a térképet úgy döntöttünk,hogy átmegyünk a központi parkolóba,mivel onnét jobbnak látszott végigsíelni a terepet.

Igaz a parkolóba kellet menni 2 kört mire helyet találtunk,de a gondolás felvonónál már nem volt gond,nulla várakozás.

Külön tetszett,hogy volt egy átszálló állomás(cca.1200m-en),így előszörre nem kellett felmenni a csúcsra be lehetett melegíteni akár az általad leírt 1-es pályán akár balra indulva a (1c,2a,3b,2b,2c)pályán ,melynek volt egy jó lendületes (2b-piros) szakasza is.
Utána felmentünk teljesen a gondolával(cca 1700 m)onnét nagyon jókat lehetett döngetni az általad is leírt 6a ill. 7a pályákon,de nagyon tetszett az 5a,6a,5a és a 1z 5a,1b kombináció is,de ez sajnos csak a középső állomásig jó,mivel onnét az általad is említett kéken folytatódik.
Nagyon jó volt az 5a.1a,3a,4b vagy 4 a kombináció is,csak itt az a baj,hogy először egy nagyon hosszú csákányos felvonóval kell vissza jönni.

Összegezve nekünk tetszett ez a terep(a környékbeliek közül_Lofer,Steinplatte.Bucheinstein,Fieberbrunn,Kitzbühel mindenképp bent van az első kettőben.Ha legközelebb is el tudunk ide jutni,biztos, hogy több napot is áldozunk rá.

Ezt a környéket mindenkinek csak ajánlani tudom,mert itt mindenki talál magának megfelelő terepet és a távolságok is nagyon rövidek.

P
Előzmény: (TibiF 131533)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.