Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Panaszok / javaslatok Eplényből, avagy Skyman forradalma

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Skyman
158 élménybeszámolót írt
158
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Panaszok / javaslatok Eplényből, avagy Skyman forradalma
2011.02.23. 00:57
...és ha tűrjük az is marad örökre. Amit eltűrünk kicsiben ugyanazt csinálják velünk nagyban. Ezért tart ott az ország, ahol tart, mert sok a szemellenzős birka!

Drága? A Spar az Auchan-hoz képest drága, de azért ott is lehet találni egy-két jó áron lévő terméket. De ha kimész a Sziget fesztiválra - ami nagyon nem olcsó hely az élelmezést illetően - azért ott is találsz néhány jobb ár/érték arányban lévő ételt/italt, amit magadhoz tudsz venni.

Itt Eplényben a Holle Anyóban, meg a kemencés büfében olyan horror árak vannak, hogy az ember hirtelen azt hiszi, hogy előrébb ugrott az időben 10 évet, és nem hozott magával elég pénzt!

Az osztrákoknál nem kerül ennyibe! Voltam kint télen is, nyáron is, és sok-sok, de nem ennyire! Meg azért ne felejtsük már el, hogy Magyarországon vagyunk!

Tudjuk már, hogy a kakaó az tejből, kakaóporból meg egy kis cukorból áll, a 6 db nagyon jó minőségű és finom virsli pedig 180,- Ft-ba kerül minden bevásárlóközpontban, itt pedig 2db-ot adnak 600,- Ft-ért, ami fél fogunkra sem elég.

Komolyan mondom akárhányszor elmegyek a kemencés büfé előtt és ránézek az ártáblára úgy érzem magam, mint aki kapott két óriási pofont és éppen próbál magához térni. Vagy mint akinek földbe gyökerezett a lába, úgy állok ott értetlenül...

A hóminőség kiváló, a pályák jók, sorba nem kell állni, a bérletet megvesszük akár 5.900,- Ft-ért is, mert ennek a három dolognak ez az ára, de hogy az ételt miért kell ennyire eszement csillagászati áron adni az vérlázító!

Amíg van aki megveszi... Csak az ilyen "egyszer jövünk érezzük már jól magunkat" gondolkodású embereknek hamar elfogy a pénzük és nem is jönnek többet 5X-ös áron étkezni, de síelni sem!

Szerintem addig kell rajta rágódni, amíg nem csökkentik legalább a felére az étel/ital árakat. Tudja meg mindenki, aki ide készül, hogy ezen a téren mire számíthat!

A vendéglátásban az elégedett, visszatérő vendégekre érdemes építeni, még akkor is, ha csak 100 napot lehetünk nyitva egy évben. Elkelne egy szemléletváltás a Skiaréna vendéglátós döntéshozói körében.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.