Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Panaszok / javaslatok Eplényből, avagy Skyman forradalma

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Skyman
158 élménybeszámolót írt
158
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Panaszok / javaslatok Eplényből, avagy Skyman forradalma
2011.02.23. 13:13
Nem egy alkalommal járunk Eplénybe síelni, hanem 20-30 napot egy szezonban, pedig messzebb lakunk.
Hetente 1-2 alkalommal járunk bevásárolni nagyobb hipermarketbe, mint mindenki más. Tisztában vagyunk azzal, hogy minek mennyi az ára és ha 5X-ös áron kínálják azt már nem is esne jól megenni. Csupán az ember jóérzése miatt.

Ausztria messze van, egy idegen ország, ahová legtöbben csak 4-5 napot vagy egy hetet engedhetnek meg maguknak évente. Ott is vannak élelmiszerboltok és kávéautomaták, de teljesen más, ha ott egy ilyen alkalommal veszünk meg valamit drágábban, mint Magyarországon, ahol pontosan tisztában lehetünk a helyi viszonyokkal és árakkal.

A Holle Anyó az éttermi színvonaltól nagyon messze van. A kínálatot tekintve inkább büfének mondanám, de maximum főzelékfaló ételbárnak, amit Pestről jól ismerhetünk.

Az élet legtöbb területén az emberek megoldják helyben a kedvező árú, jó minőségű étkezési lehetőség megteremtését.. Ahol pedig le akarják húzni őket, ott megjelenik a konkurencia és nem engedi.

Az kellene, hogy ide álljon a parkolóba minden nap egy jól felszerelt büfékocsi és kínáljon emberi áron mindent.
Mielőtt elkezdene mgy és Szkíta1 hőzöngeni meg háborogni, nem a saját kis étkezésemet akarom ezzel megoldani, hanem maga az elv és az eljárás felháborító!

Csak nézni rossz, ami itt folyik ezen a téren. Jóérzésű emberben ez fizikai fájdalmat kelt.

Kedves Szkíta1 csak tisztázzuk: Az a birka, aki tűri, hogy minden alkalommal piszokul lehúzzák és nem szól egy szót sem, hanem továbbra is ott vásárol.
Ne mondja itt senki, hogy neki nem számít a pénz, kerül amibe kerül megvesz mindent, mert akinek valóban nem számít, az be nem tenné Eplénybe a lábát, de még erre a fórumra se kattintana.

Az itthoni, hazai megoldásoknak az lenne az értelme, hogy létrehozunk a külföldihez hasonló jó körülményeket helyben, közelebb és kedvezőbb áron.

De ne mindig az Európában legdrágább Ausztriával hasonlítgassunk. Mire föl? Szlovákiában és Szlovéniában is akkora síterepek vannak, hogy Eplény eltörpül mellettük minden tekintetben, mégis jóval kedvezőbb áron meg lehet ebédeli az ottani Hüttékben.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.