Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Panaszok / javaslatok Eplényből, avagy Skyman forradalma

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Skyman
158 élménybeszámolót írt
158
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Panaszok / javaslatok Eplényből, avagy Skyman forradalma
2011.02.25. 22:19
Kedves Sörapu!

Te vendéglátós vagy, ebből élsz, ugyanezt csinálod máshol. Elfogult vagy, a saját érdekedet véded. Ez már nem ide tartozik, nem érdemes ebbe az irányba elmenni.

Tisztában vagy vele Te is, hogy meg lehet találni az országban a nagyon kedvező árú és nagyon jó minőségű éttermeket, ahol csak minimálisan adják drágábban az ételeket, mint amennyiért otthon el tudnánk készíteni. Nem a lehúzásra mennek, hanem "sok kicsi sokra megy" alapon visszajáró vendégkört próbálnak kialakítani. A kereskedelem minden területén egyre inkább előtérbe kerül ez a szemlélet a kapitalizmuson belül. Nem kell ehhez szocializmus, csak egy kis ész és emberség. Minden városban van ilyen étterem. Alkalom adtán ezekbe járok.

A drágák pedig...:) ismered a mondást: "Bolondoknak áll a világ!" Egyre kevesebb a fizetőképes "bolond" az országban. Vagy elfogy a pénzük, vagy megjön az eszük és megnézik, hogy mi mennyit ér valójában.

Egyvalamiben azért egyformák az emberek anyagi helyzetüktől függetlenül: Senki nem szereti, ha hülyének nézik!

Nem én érzem magam becsapva, mert én nem veszek ott semmit, hanem azt látom, hogy sok embert az orruknál fogva vezetnek, de legalábbis a kényszerhelyzetbe hoznak azzal, hogy nincs más lehetősége, ha nem hozott magával és nagyon éhes/szomjas lesz a sportolás közben.

Ha kellene tudnál érvelni az én szemszögemből? Csak próbáld meg játékból! Meglátnád, hogy mennyire igazam van...
Én látom és értem a másik oldalt, ha kell bele is tudok helyezkedni, de úgy érzem, hogy Eplény és a magyar síelés nem erről kellene, hogy szóljon, hanem egészen másról.

Én most csak itt erről a konkrét helyről és helyzetről beszélek. A többi nem tartozik ide. Nem hasonlítható a repülőtérhez, sem a forma 1-hez semmi máshoz. Ez Magyarország egyetlen sorbanállás nélküli, használható sícentruma, de a helyieknek, Eplényieknek, Veszprém megyeieknek, Dunántúliaknak, mindenképpen a magyar embereknek van, akik egy sportot űznek.
Előzmény: (Sörapu. 112257)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.