Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Panaszok / javaslatok Eplényből, avagy Skyman forradalma

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Skyman
158 élménybeszámolót írt
158
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Panaszok / javaslatok Eplényből, avagy Skyman forradalma
2011.02.26. 00:18
Nem tartozik a fórum témájához és nem szeretnék újabb vitát indítani + én is kértem valamit, senki sem reagált rá.
Ha többen ennyire szemellenzősen nem akarják érteni, hogy miről beszélek, csak a "minden rendben van"-t hajtogatják, akkor fölösleges. Aki nem akarja, azt nem lehet meggyőzni sem észérvekkel, se semmi mással.

A legtöbb ember - mint itt is látszik - olyan felfogású, hogy "Minden jól van úgy, ahogy van. Maradjon is úgy, csak békesség legyen. Aki szeretne valami változást, azt ugassuk le együtt, tapossuk el és maradjon minden a régiben!"

Csak így tovább Pató Pál Urak!
Elvileg senki sem ellensége a pénztárcájának, a társadalmi nyomás mégis erősebb. Tartozzunk a tehetetlen, sodródó tömeghez és fújjuk azt a követ, amit a többiek az igaztól és helyestől függetlenül!

Nem csoda, hogy Széchenyi-t elmegyógyintézetbe taszították.:(

Ahelyett, hogy a sorok között olvasnátok és megpróbálnátok észrevenni a mondanivalót, igyekeztek kiforgatni a szavaimat és felületesen reagáltok.
Azt kérdeztem tudnátok-e a másik oldal mellett érvelni, ha ez lenne a feladat!? A hallgatás "NEM"-et jelent, ebben az esetben pedig aligha vagytok vitaképesek.

Képzeljük el csak egy pillanatra mi lenne, ha mindenki egyetértene ebben a témában. Az összefogás minőségi változást hozna magával. Mi lenne, ha 50%-kal csökkentenék az árakat a Holle Anyóban és a kemencés büfében? Jóval többen vásárolnának, nem lenne annyival kevesebb a haszon. Mondjuk 15 év helyett 20 év alatt térülne meg a befektető beruházása. Annak az egy embernek nem lenne tőle semmi baja, mindenki másnak viszont sokkal jobb lenne.

50%-os áron több, mint 2X annyian vásárolnának. Ugyanott lenne a bevétel és a haszon, csak az vendégek lennének elégedettebbek és még többen, többször jönnének! :)

Most jöhetnek a primitív hozzászólások, hogy: "...aztán beleér a bilibe a kezed és fölébredsz!" meg ehhez hasonlók. Köszönöm szépen!
Előzmény: (boarder12 112269)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.