Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

HONDA KUPA Donovalyban

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: HONDA KUPA Donovalyban
Üzenet szövege
Feladó:  skioutletFérfiProfi síelő
Dátum: 2011.02.28. 22:07
(Üzenetazonosító: 112838)
skioutlet Hozzászólások: 725
Regisztrált: 2006.01.21.
93 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

HONDA KUPA - JUBILEUMI SÍVERSENY DONOVALYBAN

Nagy kedvezmények az új helyszínen !

A szlovákiai Donovalyban ( Dóval ) kerül megrendezésre a XX. Országos Amatőr Gyermek Síbajnokság, melynek időpontja: 2012. január 21.

A családok számára igencsak vonzó lehet a 100 forintos előnevezési díj ( 2011.november 13-ig, utána már 1.000,- Ft ) illetve, hogy a napi síbérlet ára is csak 5 euró lesz. A kísérők számára is rendkívül kedvező a 12 eurós napijegy.

Előreláthatólag hatalmas lesz a médiaérdeklődés. A verseny szlovák fővédnöke a jelenlegi külügyminiszter, Mikulás Dzurinda ( volt kormányfő ) - a hazai fővédnök pedig Martonyi János külügyminiszter lesz. Ezen felül a legelső verseny ( 1993 ) védnöke, Jeszenszky Géza ( volt külügyminiszter ) is személyesen ott lesz, mint egykori és jelenlegi védnök.

A verseny főtámogatója a HONDA Hungary Kft. További komoly támogatást biztosít a ParkSnow Donovaly, illetve a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal, melynek vezérigazgatója, Peter Belinsky szintén örömmel vállalta a védnökséget. A szervezők tervei szerint biztosítható lesz az élő videó közvetítés, mely már nagy sikert aratott a 2011. februári SKIOUTLET sí diákolimpián is.

A szervezők és támogatók nem titkolt célja, hogy a versenyzésen felül, a két szomszédos nép illetve a két szomszédos ország kölcsönös megismerését - közvetlen élmények megteremtésével - már gyermekkorban elősegíthesse. A verseny most először kerül megrendezésre Szlovákiában.

A verseny kiírása és a nevezési lap 2011. március 16-tól elérhető lesz a https://www.skioutlet.hu honlapján - szervezők ezt a honlapot tekintik elsődleges hírforrásnak.

Sajtótájékoztató március 3-án az Utazás kiállításon lesz.

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »